Συνελήφθη 39χρονος από τη Λάρνακα για κατοχή επιθετικών οργάνων

09:32 11/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 39χρονος κάτοικος Λάρνακας για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής επιθετικών οργάνων.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, σε έρευνα που διενεργήθηκε με δικαστικό ένταλμα στην οικία και το όχημα του 39χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, τρία ομοιώματα πιστολιού, δύο μαχαίρια, μια μαύρη ζώνη στην οποία υπήρχαν ένα πτυσσόμενο ρόπαλο και ζευγάρι χειροπέδες, μια σφεντόνα, άλλα δύο ρόπαλα, τρεις ασύρματοι και ένας εκκενωτής ηλεκτρικού

ρεύματος.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Εξάλλου, άνδρες του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων σε συνεργασία με μέλη του Αρχηγείου, πραγματοποίησαν χθες το βράδυ συντονισμένη επιχείρησή σε πρακτορείο στοιχημάτων στα Λειβάδια στο πλαίσιο της εκστρατείας για την πάταξη του παράνομου στοιχήματος.

Κατά την έρευνα, που έγινε στην παρουσία του υπεύθυνου του υποστατικού και δύο θαμώνων, βρέθηκαν κουπόνια τόσο χειρόγραφες όσο και ηλεκτρονικές αποδείξεις. Και οι τρείς κατηγορήθηκαν γραπτώς και απολύθηκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα