15χρονη μαθήτρια σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λεμεσό εντόπισαν αστυνομικοί

16:52 22/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μαθήτρια ηλικίας 15 ετών εντόπισαν μέλη της αστυνομίας σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λεμεσό, χθες βράδυ, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε υποστατικά, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη.

Όπως ανέφερε ο κ. Αγγελίδης, ήδη γίνονται έρευνες και ανακρίσεις για την υπόθεση. «Εντοπίστηκε σε πρακτορείο στοιχημάτων όπου γινόταν ο έλεγχος 15χρονη, η οποία βρισκόταν εκεί ως θαμώνας. Η περίπτωση θα διερευνηθεί πλήρως”, είπε και πρόσθεσε πως “εκεί που υπάρχουν οποιαδήποτε αδικήματα θα αποδοθούν”.

Οπως ανέφερε, η μαθήτρια δεν συμμετείχε σε

οποιοδήποτε παιχνίδι αλλά ήταν θαμώνας. “Αντιλαμβάνεστε ότι όταν πρόκειται για ένα πρόσωπο 15 χρονών είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να διερευνηθεί και θα διερευνηθεί, οι συνθήκες υπό τις οποίες είχε βρεθεί εκεί», ανέφερε.

Ο κ. Αγγελίδης συνέχισε λέγοντας ότι οι συντονισμένες εκστρατείες για τον ηλεκτρονικό τζόγο συνεχίστηκαν και χθες βράδυ σε όλες τις πόλεις.

«Διενεργήθηκαν εφτά έλεγχοι σε πρακτορεία στοιχημάτων στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού και Πάφου και κατασχέθηκαν 4
ηλεκτρονικοί υπολογιστές, χρηματικό ποσό ύψους 670 ευρώ και αριθμός δελτίων αποδοχής στοιχημάτων. Τέσσερα πρόσωπα κλήθηκαν για να κατηγορηθούν για αδικήματα που προκύπτουν εναντίον τους», ανέφερε.

«Είναι ξεκάθαρο ότι συνεχίζονται οι εκστρατείες, έχουν αρχίσει και θα συνεχιστούν. Σκοπός είναι να διαπιστωθεί κατά πόσον τηρείται η
νομοθεσία, και έχουμε ήδη δηλώσει και χθες ότι τέτοιου είδους στοχευμένες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα