Η Coca-Cola τώρα και στο Tumblr!

00:46 21/1/2012 - Πηγή: Gugoo

Η Coca-Cola πλέον, εκτός των άλλων, ξεκίνησε να έχει επίσημη παρουσία και στο Tumblr!

To Tumblr Profile της εταιρείας δημιουργήθηκε αμέσως μετά τα Χριστούγεννα και κεντρικό του σλόγκαν είναι η φράση «Happiness Is».

Η Coca-Cola έχει φροντίσει να έχει ενεργή παρουσία σε όλα τα μεγάλα social networks, όπως στο Facebook

(όπου έχει 37 εκατομμύρια fans), στο Twitter (όπου έχει 420 χιλιάδες followers) αλλά και στο Youtube (όπου το προφίλ της εταιρείας έχει 47 εκατομμύρια views).

Στο Tublr Blog της η Coca-Cola έχει αποφασίσει να δημοσιεύει φωτογραφίες και εικόνες οι οποίες είναι σχετικές με το όνομα του blog, δηλαδή «Happiness is..». Η φράση αυτή αποτελεί και το κεντρικό σλογκαν της παγκόσμιας καμπάνιας που διενεργεί η εταιρεία, η οποία δεν περιλαμβάνει διαφημίσεις αλλά με μικρές, ξεχωριστές και πρωτότυπες δράσεις δίνει στιγμές χαράς σε ανθρώπους ανα τον κόσμο. Μάλιστα στο κανάλι της Coca-Cola στο Youtube υπάρχουν όλα τα βίντεο της συγκεκριμένης καμπάνιας.

Εδώ θα βρείτε το Tumblr blog της Coca-Cola

Γιατί στο Tumblr;;

Τι είναι εκείνο που βλέπει η CoCa-Cola στο tumblr που δεν βλέπουν άλλες εταιρείες καταναλωτικών αγαθών;

Η εταιρεία αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι έχει ώς κοινό-στόχο 11 εκατομμύρια εφήβους bloggers που δαπανούν που αποκαλούν το Tumblr «Σπίτι τους!». Άλλωστε η εταιρεία έχει καταλάβει ακριβώς πώς δουλεύει το Tumblr. Για τον λόγο αυτό στη σελίδα της Coca-Cola ανεβαίνουν κάθε μέρα μία με δύο φωτογραφίες, σχετικά με τα προϊόντα και την ευτυχία (βλ. Happiness).

Η παρουσία της εταιρείας όμως στο δίκτυο δεν είναι μόνο παθητική. Είναι δραστήρια και οι λειτουργεί όπως όλοι οι χρήστες. Έτσι, κάνει «Like» σε φωτογραφίες και posts άλλων χρηστών και τα καλύτερα απο αυτά τα «προωθεί» στο sidebar της σελίδας της, ενώ ταυτόχρονα έχουν προσθέσει και το γνωστό κουμπί του Tumblr «Ask us Anything» παροτρύνοντας τους χρήστες να επικοινωνήσουν μαζί της και να ρωτήσουν αυτό που τους απασχολεί!

Εσείς γνωρίζετε το Tumblr; Αν όχι, επισκεφτείτε το και δείτε τις λειτουργίες του!

Keywords
Τυχαία Θέματα