Ζήτησε εισαγγελείς για Βόλο η ΑΕΚ

Την παρουσία δύο εισαγγελέων ζήτησε ενόψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό Βόλου ζήτησε η ΑΕΚ. Συγκεκριμένα η Ένωση ζήτησε να υπάρχει  ένας στα αποδυτήρια και άλλος ένας στην κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου αφού το παιχνίδι χακατηρίζεται ως υψηλής επικινδυνότητας. Η ΑΕΚ δεν σταμάτησε εδώ, αφού επίσης ζήτησε
να υπάρχουν στο γήπεδο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο γενικός διευθυντής της Σούπερ Λίγκας Πατρίκ Κομνηνός, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, ο αρχιδιαιτητής Βασίλης Τεροβίτσας και ο διευθυντής του τμήματος Ανάπτυξης Διαιτησίας Κύρος Βασσάρας.

Στην Ένωση υπάρχει προβληματισμός και ανησυχία για το κλίμα που θα συναντήσουν στο γήπεδο αφού και ο Ολυμπιακός Βόλου καίγεται άμεσα για το αποτέλεσμα.

Παράλληλα ο Δικέφαλος θα ζητήσει να υποβληθούν σε έλεγχο ντόπινγκ δύο παίκτες από κάθε ομάδα, όπως ζήτησε ο Παναθηναϊκός για το χθεσινό του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Τέλος, η ΠΑΕ ατέθεσε αίτημα να έχουν κοινή ώρα έναρξης οι αγώνες των δύο τελευταίων αγωνιστικών των πλέι οφ.
Keywords
Τυχαία Θέματα