Ζήσης: «Την σφραγίδα μας στην σειρά»

15:23 3/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Η Σιένα χρειάζεται ακόμα μία νίκη επί της Μπενετόν για να πάρει την... συνήθη πρόκριση για τους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος, με τον Νίκο Ζήση να αναφέρεται στην... σφραγίδα που έχει βάλει η ομάδα της Τοσκάνης στην ημιτελική σειρά. «Εχουμε δουλέψει σκληρά, έχουμε βελτιωθεί στα αδύνατα σημεία μας και καταφέραμε να βάλουμε την σφραγίδα μας σε αυτή την σειρά, μέχρι στιγμής τουλάχιστον», τόνισε αρχικά ο διεθνής γκαρντ της πρωταθλήτριας Ιταλίας.
 
Συνεχίζοντας, ο 28χρονος γκαρντ σημείωσε: «Ωστόσο, η Μπενετόν είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δεν πρέπει
για κανένα λόγο να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας».

Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Είχαμε αδειάσει -περισσότερο ψυχολογικά παρά σωματικά- κυρίως μετά το φάιναλ φορ της Βαρκελώνης, όπου είχαμε μεγάλη πίεση. Πλέον, κατορθώσαμε να γεμίσουμε και πάλι τις μπαταρίες μας και να ανακάμψουμε.

Αυτή τη στιγμή είμαστε αφοσιωμένοι στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα, δεν ασχολούμαι με τίποτε άλλο...Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το τρίτο ματς με την Μπενετόν».



 
Keywords
Τυχαία Θέματα