Βάλε… Fantasia!

15:23 3/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Μου το ‘πε η φιλενάδα, η Αυγουστίνα (αυτό πάει κατά την αστρολόγο τη Μαρίνα)… Όταν βγαίνεις χωρίς να έχει διάθεση, είναι που περνάς καλύτερα!! Βέβαια, ότι κάνει μια νύστα σήμερα την κάνει, ψέματα δε θα σας πω. Δεν είμαι και σαν τον συμμαθητούλη μου, αλλά σα να κλείνουν σιγά-σιγά τα μάτια μου και τελείωσε και ο καφές! Κορίτσια να με συγχωράτε, όμως δεν είχα το δικαίωμα να σας καλέσω. Υπόσχομαι πως του χρόνου – καλά να ‘μαστε κι εδώ να ‘μαστε – θα σας στείλω και αμάξι να σας πάρει και να σας φέρει στα γενέθλια. Βλέπετε κρατάμε μυστικές τις τοποθεσίες, γιατί θα συρρεύσουν τα πλήθη να γνωρίσουν από
κοντά τη Λόλα.
  Ήταν πολύ όμορφα, λοιπόν, χθες. Το μέρος, ο κόσμος, οι παλαιοί φίλοι, οι καινούργιες γνωριμίες, όλα τα ευχαριστήθηκε η Λόλα. Ακόμα και το τραγουδάκι που άκουσε και δεν περίμενε ποτέ ότι θα το άκουγε ξανά και ειδικά σε ένα τέτοιο μαγαζί. Ζωή, όμως, είναι αυτό που συμβαίνει περιμένοντας κάτι και μοίρα είναι εκείνο που έρχεται να σου θυμίσει το κάτι, τη στιγμή που ζεις αγνοώντας το. Μεγάλη φιλοσοφία αυτή, αν την αναλύσετε, θα συνειδητοποιήσετε πως κάποια στιγμή θα έχει συμβεί και σε σας!

Αααα… Πριν το ξεχάσω. Η Λόλα θέλει να ξεκινήσει σήμερα με ένα αφιερωμένο τραγουδάκι και με την ευκαιρία της είδησης ότι γέννησε η Pink! Τι χρώμα βγήκε το παιδί δεν μας είπε κανείς…



Ξενύχτησαν στον Βέρτη!

Τα παλικάρια που το γιόρτασαν χθες, όλο και κάπου το συνέχισαν! Είναι πράγματα που ακόμα κι αν δεν τα ξέρεις, τα μαντεύεις. Η Λόλα επειδή έχει συνέχεια σήμερα στο καταπληκτικό εβδομαδιαίο της πρόγραμμα, αποσύρθηκε νωρίτερα για να μπορέσει να κοιμηθεί. Γιατί στο τέλος, όσο consealer και να βάλει δεν θα κρύβονται οι μαύροι κύκλοι και θα κάνουν τα παιδάκια γεωμετρία στο πρόσωπό της! Είπα παιδάκια και θυμήθηκα τον Λαζαράκο. Ακόμα και όταν λείπει αυτό το παιδί, πάλι στο επίκεντρο είναι. Μα, πόσο πολύ τον αγαπάω!!!!

Τώρα, δεν ξέρω πώς βγήκε αυτό; Μάλλον θα φταίει ότι δεν έχω φάει ακόμα. Βλέπετε φιλενάδες μέσα σ’ όλα κάνω και δίαιτα για να μπορώ να κυκλοφορώ τα βράδια. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις πού θα πετύχεις την καλή. Ας πούμε, λοιπόν, ότι αποφασίζαμε χθες να πάμε στον Νίκο Βέρτη. Ξέρεις τι γίνεται εκεί κάθε βράδυ?? Άσε τον Αντώνη Ρέμο, την Υβόννη Μπόσνιακ, τη Ζέτα Μακρυπούλια, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και όλα τα ευτυχισμένα ζευγάρια που μπορεί να πηγαίνουν για να διασκεδάσουν.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Τραϊανός Δέλλας και η Γωγώ Μαστροκώστα βρέθηκαν στη «Fantasia», όπου εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής, αλλά η έκπληξη έρχεται από αλλού. Ο Φερνάντο Σάντος με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα αποφάσισαν να ζήσουν την Athens by night. Πριν δύο ημέρες οι δύο Πορτογάλοι έκλεισαν τραπέζι και διασκέδασαν υπό τους ήχους των τραγουδιών του Βέρτη. Ε, να πω ότι το περίμενα??? Πιο πιθανό είχα να μου κάνει ερωτική εξομολόγηση ο Λαζαράκος, παρά να μάθω ότι το συγκεκριμένο δίδυμο πήγε παρέα στα μπουζούκια και χωρίς, μάλιστα, να συντρέχει λόγος!!

Σαββατοκύριακο έρχεται φιλενάδες! Κοιτάξτε να
Keywords
Τυχαία Θέματα