«Προσπαθήσαμε για Ρίο, αλλά...»

Μία πολύ σημαντική μεταγραφή θέλησε να πραγματοποιήσει η Τότεναμ το περασμένο καλοκαίρι, αφού όπως αποκάλυψε ο Χάρι Ρεντκναπ, τα «σπιρούνια» πήγαν να αγοράσουν τον Ρίο Φέρντιναρντ, όμως δεν τα κατάφεραν.«Πέρυσι προσπαθήσαμε να τον πάρουμε, στην αρχή της σεζόν, αλλά δεν τα καταφέραμε και δεν βλέπω να μπορούμε να τον πάρουμε πλέον», παραδέχτηκε ο τεχνικός των «σπιρουνιών» σε βρετανικό ΜΜΕ και στη συνέχεια είπε:

«Έχω πει πολλές φορές
στη διοίκηση πως δεν χρειάζεται να έχεις μόνο τους καλύτερους παίκτες, αλλά και ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα στην ομάδα σου. Η Τσέλσι το έχει πετύχει αυτό με τον Τέρι και τον Λάμπαρντ, ενώ η Μαν. Γιουνάιτεντ έχει τον Γκιγκς, τον Φέρντιναντ και τον Βίντιτς».

Όσον αφορά τον Γκαλάς και την μελλοντική ενίσχυση της Τότεναμ, ο Ρέντκναπ τόνισε: «Ο Γκαλάς μάς έχει προσφέρει εμπειρία στα μετόπισθεν, όπου έχουμε και τον Ντόσον, αλλά αισθάνομαι πως μακροπρόθεσμα χρειαζόμαστε έναν-δύο ακόμη παίκτες με προσωπικότητα στα αποδυτήρια. Κάποιους ηγέτες. Αν θες να συμμετέχεις στο Champions League, πρέπει να βελτιώνεσαι διαρκώς και γι’ αυτό έχω ζητήσει από τον πρόεδρο μεταγραφές. Αλλιώς θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την 6-7η θέση και το Europa League».
Keywords
Τυχαία Θέματα