«Βροντές» και πρόστιμο!

Με σκληρά λόγια μίλησε στους ποδοσφαιριστές ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ πήγε στην προπόνηση και τους τα έψαλε άσχημα, ενώ προανήγγειλε πρόστιμο.  Υπό την παρουσία αστυνομίας η προπόνηση.
«Μεγάλη ντροπή»

«Καταφέραμε να γραφτείτε με μαύρα γράμματα στην ιστορία της ομάδας. Η ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν μεγάλη ντροπή. Ακόμη και η κατάκτηση του Κυπέλλου ίσως να μη φτάνει για να την απαλύνει. Αν δεν ήμουν πρόεδρος μπορεί να σας περίμενα
κι εγώ με τους οπαδούς. Μιλούσαμε τέσσερις ώρες μαζί τους μετά τον αγώνα της Κυριακής και προσπαθούσα να τους εξηγήσω τα ανεξήγητα. Εγώ σαν πρόεδρος αναλαμβάνω το μερίδιο ευθυνών που μου αναλογεί και το ίδιο καλώ και σας να κάνετε», είπε ο Σταύρος Αδαμίδης.

Στη συνέχεια προανήγγειλε ότι θα επιβληθεί πρόστιμο. «εντός 24 ωρών θα σας ανακοινωθεί το ύψος του προστίμου που θα σας επιβληθεί».

Τέλος, έφερε τους παίκτες προ ευθυνών τους: «Περιμένω από σας να μη χάσετε άλλο ματς μέχρι το τέλος της περιόδου και να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Αντίπαλοί μας είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός κι όποιος δεν καταλαβαίνει, πρέπει να φύγει».

Από την πλευρά του ο Μανόλο Χιμένεθ είπε: «Ο καθένας γνωρίζει τις ευθύνες που έχει. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε το Κύπελλο και να τερματίσουμε πρώτοι στα play-offs».

Τελευταίοι πήραν το λοόγο οι ποδοσφαιριστές με τον Σανέλ Γιάχιτς να δηλώνει: «Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι για αυτό που έγινε, είτε παίξαμε είτε δεν παίξαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα κάνουμε τα πάντα από εδώ και πέρα να φέρουμε κάποιες επιτυχίες, να πάρουμε το Κύπελλο και να βγούμε πρώτοι στα play-offs». 

Αστυνομία στα Σπάτα

Υπό την παρουσία αστυνομίας πραγματοποιείται αυτή την ώρα η προπόνηση της ΑΕΚ. Η διοίκηση ζήτησε την προστασία της αστυνομίας στα Σπάτα για το φόβο των Ιουδαίων.

Η Ένωση γνώρισε βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό με 6-0 και υπήρχε φόβος ότι μπορεί κόσμος να μετέβαινε στο προπονητικό κέντρο για να τα ψάλουν στους παίκτες και στον προπονητή. Πάντως οπαδοί δεν βρέθηκαν και όλα κύλησαν ομαλά
Keywords
Τυχαία Θέματα