ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΧΟΥΛΚ ΚΑΙ ΡΟΝΑΛΝΤΟ (ΦΩΤΟΣ)

Την Τετάρτη (19/10) το ΑΠΟΕΛ θα κληθεί να δείξει για πολλοστή φορά τα Ευρωπαϊκά του διαπιστευτήρια, κόντρα στην πανίσχυρη Πόρτο μέσα στην Πορτογαλία και η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net βρίσκεται στο πλευρό των «γαλαζοκιτρίνων» και σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στο Πόρτο.

Πόλη με αντιθέσεις (φώτος)

Το Πόρτο είναι μία πόλη με αρκετές αντιθέσεις, ακόμα και στην ίδια ευθεία ενός δρόμου. Μπορείς να δεις από

υπερπολυτελές κτίρια και γέφυρες μέχρι και συνοικιακές παροικίες τσιγγάνων. Το ΚΕΡΚΙΔΑ.ΝΕΤ σας παρουσιάζει πλούσιο φωτορεπορτάζ από την πόλη στην οποία την Τετάρτη (19/10) το ΑΠΟΕΛ θα... κοντραριστεί με την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική δύναμη της Πορτογαλίας.

Λατρεία για Χουλκ και Ρονάλντο

Όταν κυκλοφορείς στην πόλη και δεις οπαδό της Πόρτο με φανέλα της ομάδας του, το να στοιχηματίσεις ότι από πίσω θα φέρει το όνομα του Χουλκ δεν αποτελεί μεγάλη μαντεψιά. Ο Βραζιλιάνος αριστεροπόδαρος άσος είναι το νέο «next big thing» της προσεχής αντιπάλου του ΑΠΟΕΛ και ο ήδη ο πρόεδρος των «δράκων» κάνει τους υπολογισμούς του για τα εκατομμύρια που θα φέρει στον ταμείο της ομάδας του, όταν αποφασίσει να τον παραχωρήσει. Από την άλλη, παρά το ότι προέρχεται από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, αρκετές συμπάθειες συγκεντρώνει και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο και είναι φυσιολογικό να λατρεύεται στην χώρα του. Περισσότερο η φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας και λιγότερο της Ρεάλ κάνει την εμφάνισή της στους δρόμους του Πόρτο.

Αύριο η μεγάλη μάζα οπαδών

Μέχρι στιγμής λιγοστοί είναι οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ που βρίσκονται στο Πόρτο, με τους περισσότερους να αναμένονται την Τρίτη (18/10). Πάντως, αν και λίγοι, έκαναν σε μεγάλο βαθμό αισθητή την παρουσία τους με την γαλαζοκίτρινη και πορτοκαλί ενδυμασία τους στην παραλιακή πλευρά της πόλης.

* Στην Πορτογαλία βρίσκεται ο συντάκτης του ΚΕΡΚΙΔΑ.ΝΕΤ, Σταύρος Παπαδημητρίου, ο οποίος θα καλύψει με ρεπορτάζ και φωτογραφίες, όλα όσα άπτονται της αποστολής του ΑΠΟΕΛ. Το ταξίδι είναι προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου, See you travel.

23ΜΕΛΗΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

«ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΕΡΙΑ!» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΙΝΤΟ - ΖΟΡΖΕ)

ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ (ΦΩΤΟΣ)

Ο... ΚΑΡΤΑΚΙΑΣ GAUTIER ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ - ΑΠΟΕΛ

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ... ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1200 (ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα