(Χ)ΑΛΑΣΤΡΑ ΑΡΗ ΣΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΛΕΒΙ (ΦΩΤΟΣ)

Τι κι αν ο Ρόνι Λέβι έκανε το επίσημό του ντεμπούτο στον πάγκο της Ανόρθωσης; Τι κι αν ο Ρέζεκ σκόραρε δύο γκολ στα πρώτα λεπτά του πρώτου και του δεύτερου μέρους; Ο Άρης είχε τις... απαντήσεις και παρότι αγωνιζόταν από το 58΄ με ποδοσφαιριστή λιγότερο λόγω αποβολής του Βασίλεφ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, πήρε έναν παλλικαρίσιο βαθμό χάρις σε αυτογκολ του Κόλιν στο 28΄ και γκολ του Γκονζάλες στο 62΄.

Η γηπεδούχος

μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 6΄, ευτύχησε να... ανοίξει το σκορ, όταν μετά από ωραία κάθετη πάσα του Κόλιν στο Ρέζεκ, ο Τσέχος βγήκε τετ-α-τετ- με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κόβατς... γράφοντας το 1-0.

Η συνέχεια, ωστόσο, και παρά το "γρήγορο" γκολ για την "Κυρία" δεν ήταν ανάλογη, αφού ο Άρης πέρασε μπροστά για να πετύχει την ισοφάριση, κάτι που κατάφερε στο 28΄ κι ενώ νωρίτερα είχε... απειλήσει με το Βασιλείου στο 16΄, όταν είχε εκμεταλλευτεί λάθος του Λεϊβακαμπέσι, με το σουτ όμως που επιχείρησε να περνάει άουτ.

Ότι δεν κατάφερε ο αρχηγός των "πρασίνων" στο 16΄, το πέτυχε έστω κι άθελά του ο Κόλιν δώδεκα λεπτά αργότερα, όταν οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν γρήγορα κόρνερ, με το Λάζιτς να δίνει στο Ραντοσάβλιεβιτς, ο οποίος έκανε τη συρτή σέντρα κι αφού ο Θεοφάνους δεν μπόρεσε να βρει από κοντά την μπάλα, αυτή... χτύπησε στον Κόλιν και κατέληξε στα δίχτυα του Κόζατσικ. Μία φάση, στην οποία... κοιμήθηκε η άμυνα των γηπεδούχων και μοιραία δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης.

Μετά το γκολ που δέχθηκε η ομάδα της Αμμοχώστου προσπάθησε ν' αντιδράσει κι έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να πάρει και πάλι... κεφάλι στο σκορ. Αρχικά, στο 30΄, όταν ο Τόμασιτς έκανε το σουτ, το οποίο... έφυγε άουτ, κι εν συνεχεία οκτώ λεπτά αργότερα, όταν η κεφαλιά του Οκκά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαρκίνιος, είχε την ίδια κατάληξη, με αποτέλεσμα το πρώτο μέρος να τελειώσει ισόπαλο 1-1.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Δηλαδή με γκολ της Ανόρθωσης και μάλιστα με παρόμοιο τρόπο. Ο Ρονκάτο ήταν αυτή τη φορά που έκανε την κάθετη πάσα στο Ρέζεκ και ο Τσέχος με πλασέ μόλις στο 46΄ έκανε το 2-1 για την ομάδα του Ρόνι Λέβι. Μάλιστα, η ομάδα του Ισραηλινού τεχνικού πλησίασε και στο... τρίτο γκολ στο 54΄, όταν το σουτ του Ανγκέλοφ απέκρουσε ο Κόβατς, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα απέκτησε και την αριθμητική υπεροχή, αφού ο Βασίλεφ δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο, η ομάδα της Λεμεσού είχε και πάλι τη λύση, έστω κι αν αγωνιζόταν με ποδοσφαιριστή λιγότερο, και... χτύπησε στο 62΄, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ -και πάλι από τα αριστερά-, η μπάλα έφτασε στο Θεοφάνους, ο οποίος έκανε το σουτ, με τον "Πούλπο" Γκονζάλες να βάζει το πόδι του και από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κόζατσικ, φέρνοντας το παιχνίδι εκ νέου στα ίσια.

Η ομάδα της Αμμοχώστου προσπάθησε να... απαντήσει σχεδόν άμεσα, ωστόσο το σουτ του Ρέζεκ στο 68΄ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κόβατς, διατηρώντας το ισόπαλο

Keywords
Τυχαία Θέματα