«Βλέπει» τον Μπλες Ματουιντί! (video)

Ο 23χρονος διεθνής Γάλλος μέσος της Σεντ Ετιέν Μπλες Ματουϊντί είναι το νέο όνομα που προστίθεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού και θα απασχολήσει την σύσκεψη κορυφής Μαρινάκη-Βαλβέρδε.
Το  νέο όνομα που προκύπτει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό είναι αυτό του Μπλες Ματουϊντί. Ο διεθνής Γάλλος μέσος της Σεντ Ετιέν (σ.σ. έχει δύο συμμετοχές
με την Εθνική Γαλλίας)  είναι ένας από τους στόχους που αρέσουν αρκετά στους διοικητικούς κύκλους των «ερυθρόλευκων»
Ο Ματουϊντί, ο οποίος «δένεται» με συμβόλαιο δύο ακόμη ετών με τους «Στεφανουά», θεωρείται από τους πιο εξελίξιμους και ποιοτικότερους  μέσους στο «Σαμπιονά» και σίγουρα η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί, δεδομένου και του υψηλού του «κασέ».Ο νεαρός διεθνής μέσος θα απασχολήσει έντονα την σύσκεψη κορυφής που θα έχουν σύντομα οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Ερνέστο Βαλβέρδε. Μία συνάντηση, η οποία ουσιαστικά θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό την χάραξη του μεταγραφικού σχεδιασμού του ερχόμενου καλοκαιριού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ματουϊντί  είχε προσελκύσει την προσοχή των «ερυθρόλευκων» από τις προ διετίας αναμετρήσεις των «ερυθρόλευκων» με την Σεντ Ετιέν στην φάση των «32» του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Παιχνίδια στα οποία - για να μη ξεχνιόμαστε - βρισκόταν στην άκρη του πάγκου της πειραίκής ομάδας ο Ερνέστο Βαλβέρδε.  Για όσους δεν θυμούνται στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις ο νεαρός μέσος είχε εντυπωσιάσει με την απόδοσή του και ήταν από τους σημαντικότερους συντελεστές της πρόκρισης της γαλλικής ομάδας. Όπως φυσικά και ο νυν Βέλγος στράικερ και πρώτος σκόρερ των πρωταθλητών Κέβιν Μιραλάς!Η στενή οικονομική πολιτική, όμως που ακολουθήθηκε το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς από την προηγούμενη διοίκηση του Σωκράτη Κόκκαλη  δεν επέτρεψε σε μεγάλα «ανοίγματα» και η υπόθεση του Ματουϊντί μπήκε στο… συρτάρι.
Αυτά ίσχυσαν πριν από δύο καλοκαίρια. Διότι, τώρα τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί σε σημαντικό βαθμό για την πειραϊκή ομάδα.Ο νέος πρόεδρος του Ολυμπιακού  Βαγγέλης Μαρινάκης δείχνει διατεθειμένος να προσδώσει ποιότητα σε όλες τις γραμμές και να φέρει παίκτες εγνωσμένης αξίας που θα ανεβάσου επίπεδο τον Ολυμπιακό. Με τον Ματουιντί να ανήκει στην κατηγορία των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών!
Στον Ολυμπιακό εκτιμούν ότι με κατάλληλους χειρισμούς, όπως επίσης και με το πολύ σημαντικό «προνόμιο» της συμμετοχής τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, μπορούν να δελεάσουν τον 23χρονο Γάλλο μέσο.Παράλληλα, «πατούν» στις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν συνάψει πλέον με την Σεντ Ετιέν από την πρόσφατη μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς. Στοιχείο το οποίο μπορεί να μετρήσει καταλυτικά υπέρ των «ερυθρόλευκων». Παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ κι άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων... 
Keywords
Τυχαία Θέματα