Βαλβέρδε και Φέτφα...

Κύριε Πρόεδρε,

Κατ’ αρχήν αδιαφορώ για κάθε «στημένο» νούμερο που σχολιάζει ανόητα και κομπλεξικά. Εννοώ πως δεν ασχολείται με την ΟΥΣΙΑ των γραπτών, αλλά με δικά του συμπλέγματα. Θα συνεχίσω βέβαια να μην λογοκρίνω τις ανοησίες σας, γιατί έτσι θέλω...

Απ’ τη μια... δεν γουστάρετε, και απ’ την άλλη σαν να ‘χει μέλι, τριγυρνάτε εδώ. Διαβάστε άλλους, αν δεν θέλετε... ΤΕΛΟΣ, πάμε στα σοβαρά...

Βαλβέρδε λοιπόν αλλά και Φετφατζίδης.
Να δύο θέματα για να έχουμε να ασχολούμαστε.

Κατά την άποψή μου και οι δύο «πυροδότησαν» φημολογίες όχι αστήρικτες. Και δεν φταίνε πάντα οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι «ερμηνεύουν», αλλά και εκείνοι οι οποίοι «οδηγούν» –άθελά τους ίσως– σε τέτοιες ερμηνείες.

Όντως ο Βαλβέρδε έχει συμβόλαιο 1+1 και αυτό σημαίνει πως, για να συνεχιστεί ο γάμος απαιτείται «έρωτας» και από τις δύο πλευρές.

Αυτό, επειδή ο Ισπανός είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ το «μετράει» και προσέχει τι θα πει. Λέει λοιπόν το αυτονόητο: Δεν παρουσιάζει τίποτα τετελεσμένο, αγνοώντας την άλλη πλευρά. Αυτό δείχνει σεβασμό προς τον κ. Μαρινάκη.

Βέβαια, κατά την άποψή μου (που δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία...) όλα θα ήταν πιο σαφή αν ο κ. Βαλβέρδε είχε «ανοιχτεί» απ’ την δική του πλευρά λέγοντας το μαγικό «θέλω». Έχω την εντύπωση πως έτσι είναι, αλλά ταυτόχρονα είναι και πολύ προσεκτικός.

Νομίζω επίσης πως το ίδιο ΘΕΛΕΙ και η απέναντι πλευρά, άλλωστε ο κ. Μαρινάκης τον ΣΤΗΡΙΞΕ όταν πολλοί τον «πυροβολούσαν»!

Η εξέλιξη δεν προβλέπεται εκρηκτική όπως θα την ήθελαν κάποιοι.

Ο Φετφατζίδης έκανε επίσης μια δήλωση, η οποία ήταν κατά την άποψή μου άστοχη, ή ελλιπής –αν θέλετε– ως προς την ερμηνεία. Το «ευτυχώς που υπάρχει η Εθνική και παίζω...» όντως δίνει λαβές για σχόλια. Και δεν μοιάζει τόσο αθώα, αν και πιστεύω πως είναι, γιατί ο Φέτφα είναι καλός χαρακτήρας και δεν θέλει να προκαλέσει.

Θα σημειώσω μόνο κάτι, μια δήλωση που δεν έγινε ποτέ, αλλά εκφράζει την πραγματικότητα: «Ευτυχώς που υπάρχει ο Βαλβέρδε και παίζω...».

Αυτός λοιπόν ξέρει ΠΩΣ και ΠΟΤΕ θα αξιοποιήσει ένα ταλέντο που ο ΙΔΙΟΣ ανέδειξε...
Με σεβασμό
Keywords
Τυχαία Θέματα