Τζαβέλλας: «Γράφουν ψέματα»

Με τον πλέον επίσημο τρόπο διέψευσε ο Γιώργος Τζαβέλλας τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για σοβαρό τραυματισμό και συγκεκριμένα ρήξη χιαστών. Ο ίδιος δεν μπορούσε να κρύψει την δυσαρέσκειά του για το γεγονός. Κάκωση συνδέσμων υπέστη ο διεθνής άσος και θα απουσιάσει για τρεις εβδομάδες. 
«Πώς είναι δυνατόν να βγαίνουν στην δημοσιότητα τέτοιες ανακρίβειες, ειδικά από τη στιγμή που το θέμα αφορά έναν τραυματισμό, ένα ζήτημα το οποίο είναι τόσο λεπτό», ανέφερε στον NovaΣΠΟΡFM 94.6. ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου.

Ο Τζαβέλλας θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή και από «αύριο θα έρθω στην
Ελλάδα για να με εξετάσει και ο προσωπικός μου γιατρός, ο κ. Κατσηφαράκης», είπε και κατέληξε: «Ξεκαθαρίζω πως δεν έχω υποστεί τέτοιου είδους τραυματισμό και τονίζω κατηγορηματικά πως τέτοια δημοσιεύματα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Παρακαλώ άμεσα την αποκατάστασή τους».

Ο διεθνής αριστερός μπακ τραυματίστηκε στο ματς της ομάδας του με την Βέρντερ Βρέμης και η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υπεβλήθη στη Γερμανία, έδειξε ότι έπαθε κάκωση συνδέσμων και θα παραμείνει για περίπου τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα