Τρίτο και καθοριστικό

Βουλιαγμένη και Πανιώνιος δίνουν το τρίτο και καθοριστικό ραντεβού τους για τα ημιτελικά της Α1 πόλο ανδρών, με τον νικητή να παίρνει θέση στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό. Έπειτα από δύο συναρπαστικά παιχνίδια που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, οι δύο ομάδες λύνουν οριστικά τις διαφορές τους το απόγευμα του Σαββάτου (21/5, 7 μ.μ.) στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Αυτή τη φορά η νίκη είναι μονόδρομος για «μπέμπηδες» και
«κυανέρυθρους», που συναντιούνται για όγδοη φορά τη φετινή περίοδο, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μεγάλη απουσία για το συγκρότημα του Μάκη Βολτυράκη, αυτή του αρχηγού Γιάννη Θωμάκου, ο οποίος λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Στο πρώτο ματς η Βουλιαγμένη είχε επικρατήσει με 11-10, ενώ ο Πανιώνιος ισοφάρισε λίγες μέρες μετά τη σειρά, παίρνοντας τη νίκη με 10-8 στα πέναλτι. Τον νικητή περιμένει στον τελικό ο κάτοχος του τροπαίου Ολυμπιακός, που θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας –ο τίτλος θα κριθεί στις τρεις νίκες- ενώ ο ηττημένος του ζευγαριού θα αναμετρηθεί για την 3η θέση με τον Παναθηναϊκό.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα