Τον... χάλασε η Λιόν!

Η πρόκριση της Λιόν στα πλέι οφ του Champions League δυσκολεύει τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι πράσινοι θέλουν τον αποκλεισμό δύο ομάδων, για να βρεθούν στους ισχυρούς... Η Παρί και η Μονακό δεν έκαναν τη χάρη στον Παναθηναϊκό, καθώς οι «λιονέ» πήραν τη νίκη στο «Λουί Ντε» με 2-0 για την τελευταία αγωνιστική της Λιγκ 1, παρέμειναν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και θα βρίσκονται στη φάση των πλέι οφ του Champions League.
Αυτό επηρεάζει και τους πράσινους, που θα ξεκινήσουν από τον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και θα είναι στους ισχυρούς της κλήρωσης μαζί με τις Μπενφίκα, Διναμό Κιέβου, Τβέντε και Σταντάρ Λιέγης. Οι αδύνατοι και πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον 3ο προκριματικό είναι οι Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία), Ζυρίχη (Ελβετία), Οντένσε (Δανία), Τράμπζονσπορ (Τουρκία) και Τιμισοάρα (Ρουμανία).

Αν οι πράσινοι πάρουν την πρόκριση, θα είναι στους ισχυρούς μόνο σε περίπτωση που μείνουν εκτός πλέι οφ οι Μπενφίκα και Διναμό Κιέβου, που έχουν μεγαλύτερη ειδική βαθμολογία από τον Παναθηναϊκό στην UEFA...
Keywords
Τυχαία Θέματα