Ο κοινοτικός και ο Μάντζιος

16:58 8/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Μεταγραφικές αναζητήσεις για τον ΠΑΟΚ έστω και κρυφές με τους ιθύνοντες του συλλόγου να αναζητούν επιθετικούς. Ο πρώτος θα είναι κοινοτικός και ο δεύτερος Έλληνας με το όνομα του Μάντζιου να ακούγεται στην Τούμπα.
Τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος θέλουν να αποφύγουν στον ΠΑΟΚ και προετοιμάζονται για την μεταγραφική περίοδο του Καλοκαιριού.  Σε πρώτη προτεραιότητα οι παράγοντες του ΠΑΟΚ
έχουν την απόκτηση όχι έναν, αλλά δύο επιθετικών.  Ο λόγος είναι πως ο Φιλομένο θα αποχωρήσει από την Τούμπα στο τέλος των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Μαζί του θα ταξιδέψει για άλλες πολιτείες και ο Μουσλίμοβιτς.
Το συμβόλαιο του Βόσνιου επιθετικού ολοκληρώνεται το Καλοκαίρι και με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν φαίνεται στην ΠΑΕ να θέλουν να προχωρήσουν στην ανανέωση του συμβολαίου του. Μόνο εάν το «αλάνι» μειώσει κατά πολύ τις οικονομικές του απαιτήσεις και φυσικά θυμηθεί τον παλιό καλό του εαυτό.Έτσι λοιπόν στον ΠΑΟΚ θα προετοιμάσουν το έδαφος για δύο παίκτες που θα βοηθήσουν επιθετικά την ομάδα. Καθώς φέτος έχουν λείψει τα γκολ από τους επιθετικούς της ομάδας. Οι προτάσεις έχουν ήδη αρχίσει να καταφθάνουν στα γραφεία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ και οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν αρχίσει ήδη το ξεσκαρτάρισμα, ώστε να γίνουν οι επαφές με τους υποψήφιους στόχους το συντομότερο δυνατό.
Ο πρώτος θα είναι κοινοτικός, ενώ ο δεύτερος Έλληνας. Η πρώτη περίπτωση είναι αυτή που θα απασχολήσει περισσότερο καθώς εκεί θα δοθούν να περισσότερα χρήματα. Έτσι λοιπόν αναζητείται ένας ποιοτικός φορ που θα κάνει την διαφορά.
Όσον αφορά την δεύτερη περίπτωση το όνομα του Άκη Μάντζιου ακούγεται διαρκώς στην Τούμπα. Ο έμπειρος φορ μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και ψάχνει για ομάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του. Ο παίκτης της Μαρίτιμο βλέπει θετικά την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό Πρωτάθλημα και δεν θα έλεγε όχι σε μια πιθανή πρόταση του ΠΑΟΚ.


Keywords
Τυχαία Θέματα