Το νταμπλ θέλουν οι Αγγελόπουλοι

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι εμφανίστηκαν στην αίθουσα της συνέντευξης τύπου, μοίρασαν συγχαρητήρια, εξέφρασαν ξανά την πίστη τους για την κατάκτηση του νταμπλ από τον Ολυμπιακό και σταμάτησαν τα μεταγραφικά σενάρια.Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκίνησε τις δηλώσεις του λέγοντας πως «θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα, στον προπονητή, το επιτελείο και τους παίκτες. Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος και αυτό δεν έχει ξαναγίνει
τα τελευταία 20 χρόνια. Συγχαρητήρια στον κόσμο, ήταν άψογος. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που ζήσαμε σήμερα. Δεν έγινε απολύτως τίποτα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους».

 Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος πήρε το λόγο και τόνισε πως «ελπίζουμε σε ίδια ατμόσφαιρα και τους τελικούς και τον τελικό Κυπέλλου. Συγχαρητήρια στους παίκτες που απέδειξαν σήμερα τι αξίζουν, γιατί το σύνολο του κόσμου και του τύπου τους έχει θεωρήσει τελειωμένους μετά τη Σιένα».

 Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε στη συνέχεια το λόγο λέγοντας πως «πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα και το είχαμε πει στην Σιένα. Θέλουμε το ντάμπλ». Σε ερώτηση για τη φημολογία περί μεταγραφικής ενίσχυσης του Ολυμπιακού σχολίασε πως «ο Ολυμπιακός έχει τελειώσει αήττητος το πρωτάθλημα και εσείς ρωτάτε για παίκτες; Ό, τι έγινε ήταν πριν τον τραυματισμό του Νεστέροβιτς».
Keywords
Τυχαία Θέματα