Ζοτς: «Καλό μάθημα»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού και εξήγησε ότι η ήττα του ΣΕΦ θα χρησιμεύσει στους παίκτες του ως ένα καλό μάθημα για τη συνέχεια της σεζόν.Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε στις δηλώσεις του ότι «ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια. Συμφωνώ με τον
Χαλπερίν, ήταν μια εκπληκτική μπασκετική ατμόσφαιρα. Συγχαρητήρια για αυτό στους φίλους του Ολυμπιακού. Για το παιχνίδι ήταν δύσκολο επιθετικά. Είχαμε κακές επιλογές ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και έτσι κάναμε αρκετά λάθη. Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε με λάθη. 

Ο Ολυμπιακός πίεσε και πέτυχε τρία τρίποντα στη σειρά. Εκτός αυτού προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπους να γυρίσουμε το ματς. Είχαμε την ευκαιρία να φύγουμε νικητές. Όπως είδατε ήταν απόφαση μας να πάμε στην παράταση για να κυνηγήσουμε τη διαφορά. Όμως στην έξτρα περίοδο ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα. Το πρόβλημα που ήταν εμφανές ήταν η κούραση ορισμένων παικτών στην παράταση. Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς για να δούμε ότι χρειαζόμαστε τη βοήθεια περισσότερων παικτών στη συνέχεια.

Έχουμε αρκετές μέρες να κάνουμε την ανάλυση του αγώνα και να παίξουμε στο φάιναλ φορ και με τους 12 σταματώντας τους πανηγυρισμούς και το χαρούμενο κλίμα που υπάρχει».

Για την επίδραση που είχε στη ψυχολογία της ομάδας η πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα εξήγησε ότι «αυτό μοιάζει με δικαιολογία. Παίζεις με έναν αντίπαλο για την πρώτη θέση και θέλεις την νίκη. Μας έλειπε ο Ντρου για τη δημιουργία και την εκτέλεση. Είχε πρόβλημα στον αστράγαλο και έπειτα μια ίωση. Στην αντίπαλη πλευρά ο Ολυμπιακός έχασε τον Νεστέροβιτς, αλλά είναι αλήθεια ότι μας έλειπε εμάς στη δημιουργία ο Νίκολας».

Περπέρογλου: «Δεν ήταν αρκετό»

Ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού τόνισε μετά το τέλος του αγώνα πως «είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά δεν ήταν αρκετό. Θέλαμε να πάμε το ματς στην παράταση, αλλά κάναμε πολλά λάθη εκεί , όπως και σε όλο το ματς. Δεν γινόταν να κερδίσουμε έτσι τον Ολυμπιακό. Ετοιμαζόμαστε για το πρωτάθλημα, χρειαζόμαστε μια νίκη στο ΣΕΦ για να πάρουμε το πρωτάθλημα».
Keywords
Τυχαία Θέματα