ΤΟ... ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΛΙΑΝ

12:03 4/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Πεπεισμένος ότι η διοίκηση θα κάνει ότι είναι απαραίτητο για να διατηρήσει στο ρόστερ και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2011-2012 τον πρώτο σκόρερ της ομάδας και δεύτερο του πρωταθλήματος, Μίλιαν Μιρντάκοβιτς, παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net, ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα, Γιώργος Παυλίδης.Ο «ισχυρός» άντρας των κυπελλούχων αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Παραγουανού Άλδο Αδόρνο,
όπως επίσης και στις φήμες περί εξεύρεσης νέου χορηγού για τη νέα σεζόν.«Ο Μιρντάκοβιτς γνωρίζει πολύ καλά τις προθέσεις μας αλλά και την επιθυμία μας. Εκτιμούμε και πιστεύουμε στην αξία και τις δυνατότητές του, γι΄αυτό και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τον κρατήσουμε στην ομάδα. Είμαστε διατεθειμένοι να προχωρήσουμε σε πρόταση ανανέωσης της μεταξύ μας συνεργασίας, η οποία θα φτάνει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Το σωματείο μας διανύει την πιο δύσκολη περίοδο σ΄ ότι αφορά τα οικονομικά του και γι΄ αυτό όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να το αντιληφθούν και να το σεβαστούν. Εμείς γνωρίζουμε ποιοι προσφέρουν στην ομάδα και θα προσπαθήσουμε να τους ανταμείψουμε. Επαναλαμβάνω, όμως, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας», ανέφερε αρχικά ο κύριος Παυλίδης αναφορικά με το θέμα του Σέρβου επιθετικού και συνέχισε:«Σ΄ότι αφορά την περίπτωση του Αδόρνο, τα δεδομένα είναι κάπως διαφορετικά, καθώς με τον ποδοσφαιριστή υπάρχει συμφωνημένο ποσό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Είναι από τους σημαντικούς μας ποδοσφαιριστές και αποτελεί προτεραιότητα η ανανέωση της συνεργασίας μας».
Τέλος, ο κύριος Παυλίδης αναφέρθηκε και στη φημολογία των τελευταίων ημερών περί συζητήσεων με ενδιαφερόμενους χορηγούς ενόψει της νέας περιόδου 2011-2012:«Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Είναι δύσκολη οικονομικά περίοδος για όλο τον κόσμο και αυτό έχει και αντίκτυπο στις προσπάθειες που επιχειρούμε για εξεύρεση ενός δυνατού χορηγού ενόψει της νέας περιόδου».


Πηγή: kerkida.net
Keywords
Τυχαία Θέματα