«ΠΛΗΣΙΑΣΕ» ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ 21ο (1000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ)

12:03 4/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Όχι ότι χρειαζόταν κάποιο κίνητρο για να προσελκύσει τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ στο «el clasico » της ερχόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ομόνοια, όμως ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ και η προοπτική φιέστας κόντρα στον… αιώνιο αντίπαλο, αν μη τι άλλο εξιτάρει.

Το ΑΠΟΕΛ με την νίκη του 1-0 απέναντι στην ΑΕΚ,
ανέβηκε στους 65 βαθμούς, δώδεκα περισσότερους απ’ την δεύτερη Ομόνοια. Απομένουν πέντε παιχνίδια και μόνο αν οι «γαλαζοκίτρινοι» κάνουν πέντε ήττες και οι «πράσινοι» πέντε νίκες, θα χαθεί το πρωτάθλημα για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μπορεί το ποδόσφαιρο να είναι ένα άθλημα όπου η φράση «ποτέ μην λες ποτέ» έχει μετατραπεί σε κανόνα, όμως πέραν των βαθμολογικών δεδομένων, υπάρχει και η αγωνιστική παρουσία του ΑΠΟΕΛ που με κυριότερο όπλο την σταθερότητα, οδηγείται εκ τους ασφαλούς προς το 21ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Την ερχόμενη αγωνιστική στο τρίτο ντέρμπι αιωνίων της χρονιάς, το ΑΠΟΕΛ θα έχει την δυνατότητα να… σφραγίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να μην φύγει ηττημένο απ’ την αναμέτρηση, αφού με ισοπαλία η διαφορά των δώδεκα θα διατηρηθεί και θα απομένουν μόλις τέσσερα παιχνίδια και δώδεκα διεκδικήσιμοι βαθμοί διαθέσιμοι.

Όμως οι δύο νίκες στην κανονική διάρκεια κόντρα στο «τριφύλλι» δίνουν πλεονέκτημα ακόμα και σε περίπτωση ισοβαθμίας στους «γαλαζοκίτρινους», που για να μην κάνουν «γύρο του θριάμβου» κόντρα στον… αιώνιο αντίπαλο, θα πρέπει να δεχθούν την πέμπτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Ένα απλό ντέρμπι με την Ομόνοια προσελκύει πλήθος κόσμου στο ΑΠΟΕΛ, πόσο μάλλον αυτό της ερχόμενης αγωνιστικής που έχει τα προοπτικές να μετατραπεί και σε φιέστα. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον εκπρόσωπο Τύπου των «γαλαζοκιτρίνων» Πανίκο Χατζηλιασή, μας ξεκαθάρισε πως έχουν τα δεδομένα για τα εισιτήρια του ντέρμπι. «Αυτή την στιγμή έχουμε ως δεδομένες τις 7 χιλιάδες των εισιτηρίων διαρκείας της κανονικής διάρκειας, συν τα χίλια των διαρκείας των πλέι οφ, δηλαδή σύνολο 8 χιλιάδες τα οποία αντιστοιχούν σε κατόχους. Άρα υπάρχουν διαθέσιμα κάτι περισσότερο από χίλια εισιτήρια, όμως ο αριθμός αυτός  μειώνεται αφού συνεχίζεται η πώληση των διαρκείας για τα πλέι οφ. Μέχρι και την Πέμπτη (07/04) μεμονωμένο εισιτήριο για τον αγώνα με την Ομόνοια ΔΕΝ θα πωληθεί, αφού υπάρχει προτεραιότητα για τα διαρκείας. Επομένως από την Πέμπτη και μετά όσα εισιτήρια απομένουν από τα χίλια και κάτι που υπάρχουν διαθέσιμα σήμερα, θα είναι στην διάθεση των φίλων της ομάδας». ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ (ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΒΙΝΤΕΟ)ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΤΑ 95%!!!


Πηγή: kerkida.net
Keywords
Τυχαία Θέματα