Την (άλλη) Πέμπτη τα σπουδαία!

23:51 6/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Για την άλλη Πέμπτη μετατέθηκε η συνάντηση των Βαγγέλη Μαρινάκη και Ερνέστο Βαλβέρδε για το μέλλον του Ισπανού τεχνικού στην ομάδα του Ολυμπιακού. Οι δύο άνδρες μίλησαν τηλεφωνικά την Τετάρτη.
Η υπόθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη... γραμμή! Οι νεότερες πληροφορίες επισημαίνουν πως εκτός απροόπτου ο πρόεδρος του
Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης θα μιλήσει με τον Βάσκο προπονητή την άλλη Πέμπτη για το καυτό θέμα της παραμονής του ή όχι στο λιμάνι.

Οι δύο άνδρες μίλησαν τηλεφωνικά την Τετάρτη και συμφώνησαν να βρεθούν την μέρα αυτή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μαρινάκης θ' αναχωρήσει την Πέμπτη για το εξωτερικό για προσωπικές του επαγγελματικές υποθέσεις ενώ ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα λείψει την άλλη εβδομάδα (σ.σ. τις μέρες που θα έχει ρεπό ο Ολυμπιακός) στην Ισπανία.

Από την συγκεκριμένη επαφή δεν κριθεί μόνο το εάν θα μείνει ή όχι στον Ολυμπιακό ο Ισπανός. Θα καθοριστεί και ο σχεδιασμός των Πειραιωτών για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ένας σχεδιασμός που θ' αλλάξει σημαντικά εφόσον τελικά ο Βαλβέρδε αναχωρήσει για άλλες πολιτείες...
Keywords
Τυχαία Θέματα