Το Zynga Texas HoldEm ...σοβαρεύεται!

22:47 6/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Τα τελευταία βήματα της Zynga, της εταιρίας πίσω από τη δημοφιλέστερη εφαρμογή πόκερ με εικονικά χρήματα στο Facebook (και όχι μόνο), δείχνουν ότι έχει αρχίσει να παίρνει πολύ πιο σοβαρά την είσοδό της στην αγορά.
Μετά το Poker Con, το συνέδριο των παικτών της, στο οποίο συμμετείχαν και επαγγελματίες παίκτες πόκερ, τα ονόματα των οποίων προκάλεσαν αρκετό θόρυβο, σήμερα μας φέρνει και την είδηση της ημέρας: απέκτησε σημαντικά
στελέχη της ομάδας πίσω από το PokerTableRatings, την MarketZero.

Το PokerTableRatings είναι το μεγαλύτερο portal με στατιστικά από την καριέρα των online παικτών πόκερ. Να σημειώσουμε βέβαια ότι η Zynga απέκτησε τους ανθρώπους της ομάδας MarketZero και όχι το έργο τους (άρα όχι τα συγκεντρωμένα μέχρι σήμερα στατιστικά).

Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι; Κυρίως τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας, οι Gustavo Abdala, Amir Elaguizy, Nir Leibovich, Timothy Sullivan και Jason Wang. Η δουλειά τους, σύμφωνα με τις φήμες που κάνουν ήδη τον κύκλο του διαδικτύου θα είναι να δημιουργήσουν νέα και πρωτότυπα προϊόντα για τη Zynga Poker.

Αν τα προϊόντα αυτά θα συμπεριλαμβάνουν και τήρηση στατιστικών στοιχείων, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να τα παρακολουθήσουμε να υλοποιούνται.

Σύμφωνα με αναφορές που διαβάζουμε, το PokerTableRatings.com παρ΄όλα αυτά θα συνεχίσει να λειτουργεί κάτω από άλλη διοίκηση και οι λογαριασμοί σε αυτό το site δεν θα επηρεαστούν από την αλλαγή.

PokerNostra.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα