Τι σχέση έχει ο Παναθηναϊκός με τον Λάνθιμο??

11:02 7/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ώπα… Τι γίνεται εδώ και δεν το πήρα χαμπάρι?? Φιλενάδες τώρα που σας χρειάζομαι, μην μου γυρίσετε την πλάτη. Λαζαράκο απαιτώ να ξεκολλήσεις κι εσύ από αυτή τη χαχόλικη συμπεριφορά που έχεις και επιτέλους να κάνεις κάτι. Δε βλέπεις που καθημερινά δέχεται επίθεση αυτή η τόσο μοναδική σχέση που έχουμε και δεν μπορεί κανείς να την καταλάβει? Όλο απορίες έχει ο κόσμος και δεν ξέρω τι να του πω. Ξεχάστηκα και όσο αργώ, τόσο αυτή θα μου παίρνει τη θέση.Απεργία σήμερα, αλλά απ’  ό,τι έμαθα η Λόλα δεν απεργεί. Σαν την Ελένη τη Μενεγάκη
είμαι κι εγώ που την έχει βάλει η μαμά μου στην τηλεόραση και ρίχνω κλεφτές ματιές για να περνάει η ώρα ευχάριστα. Και εκεί που είμαι με το ένα μάτι ανοικτό, γιατί επέδρασε ο καφές και με το άλλο κλειστό, γιατί ήπια και λίγο κρασάκι χθες, τι να δω? Κάποια Λίλα έκανε την εμφάνισή της στο site. Είχαμε τον Λάλο, αποκτήσαμε και τη Λίλα που τα πετάει κι όλα έξω για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Τι να κάνει η κακομοίρα η Λόλα να τη συναγωνιστεί?? Ούτε ο Λαζαράκος δεν θα με θέλει πια!!

Ο γρίφος του «Καφέ»!

Σας έχω πει πολλές φορές για τα ευεργετικά αποτελέσματα της εργασίας απ’ το σπίτι. Εκεί, λοιπόν, που έβλεπα το πρωί τον «Καφέ με την Ελένη» κι έπινα τον «Καφέ με κουλουράκι» έσκασε η βόμβα! Δυστυχώς, η Λόλα δεν έχει τον τρόπο να την απενεργοποιήσει και θα χρειαστεί να κάνει τικ-τοκ μέχρι να εκραγεί. Θα μπορούσαμε να το ψάξουμε λίγο περισσότερο, όμως και πάλι άκρη δεν θα βρίσκαμε. Είχε, λοιπόν, η συμπαθέστατη Ελένη που με λύπη διαβάζω ότι απογοήτευσε τον Γιάννη ένα αφιέρωμα σε τραγουδιστές που έχουν παίξει σε ελληνικές σειρές. Αυτό το κομμάτι δεν ενδιαφέρει, αν και ξέρω ότι η Mrs. M θα θυμάται και θα λησμονά το πέρασμα της Δέσποινας Βανδή από τους «Δύο ξένους».

Μια από τις συνεργάτιδες της Ελένης που να με συγχωρά αλλά καθότι εργαζόμενη δεν ξέρω το όνομά της, έριξε τη βόμβα που μας ενδιαφέρει. «Λέμε για τραγουδιστές που κάνουν τους ηθοποιούς… Εδώ στη νέα ταινία του Λάνθιμου παίζει δικηγόρος που έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό»!!!! Παραλίγο να μου πέσει το κουλουράκι, που ήταν και βουτηγμένο στον καφέ, πάνω στο λάπτοπ, να γίνει βραχυκύκλωμα, να χαλάει το λάπτοπ και άντε γράψε εσύ τη Λόλα μετά. Στα ίντερνετ καφέ θα έτρεχα με τα 15χρονα που ξημεροβραδιάζονται να παίζουν κάτι παιχνίδια και τους παππούδες που νομίζουν ότι είναι το καφενείο της γειτονιάς και πιστεύουν ότι οι οθόνες είναι κορνίζες!

Ποιος μπορεί να είναι ο δικηγόρος που έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό; Αν η κυρία είναι άσχετη με τα αθλητικά, ίσως να μιλάμε για τον Αλέξη Κούγια και απλά να έχει πάρει το αυτί της το τελευταίο διάστημα τις δύο έννοιες στην ίδια πρόταση και να τα συνέδεσε. Αν δεν είναι, βοηθάτε με εσείς οι γνωστικοί να βρούμε τον δικηγόρο που θα παίξει στις «Alps». Κι αν πάλι δεν το βρούμε, δεν πειράζει, θα περιμένουμε να μάθουμε όταν προβληθεί η ταινία στις Κάννες. Προσέξτε μόνο μην τα κάνουμε πληκτρολόγιο-καπέλο!!!!

Δημοπρασία αγάπης!

Αλλάζουμε θέμα, όπως προσπαθήσαμε ανεπιτυχώς να αλλάξουμε μια
Keywords
Τυχαία Θέματα