Θετικός ο Κούπερ!

10:48 5/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού είναι ο Έκτορ Κούπερ σύμφωνα με δημοσίευμα, αν αποχωρήσει από τον πάγκο των Πειραιωτών ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο Έκτορ Κούπερ είναι μέσα στα επικρατέστερα ονόματα προπονητών που μπορούν να αναλάβουν τον Ολυμπιακό σε περίπτωση αποχώρησης
του Ερνέστο Βαλβέρδε από την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών και όπως τονίζει σε δημοσίευμα του ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο Αργεντινός πρώην προπονητής του Άρη είναι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο πολύπειρος τεχνικός είχε συζητήσεις και με την διοίκηση της Γαλατασαράι τις τελευταίες ημέρες, μόλις ενημερώθηκε όμως ότι οι «ερυθρόλευκοι» ίσως χρειαστούν προπονητή, έδειξε να προτιμάει την προοπτική των πρωταθλητών Ελλάδας, «παγώνοντας» την κουβέντα με τους Τούρκους.

Εκτός αυτού, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είχε και συνομιλία με έναν παλιό του γνώριμο και νυν παίκτη των Πειραιωτών, τον Αριέλ Ιμπαγάσα με τον οποίο έχουν συνεργαστεί σε Λανούς και Μαγιόρκα, κάνοντάς του γνωστό πως θα ήθελε πολύ να δουλέψει στον Ολυμπιακό.
Keywords
Τυχαία Θέματα