Θέση ειδικού σύμβουλου στον Θωμά

Ο Σταύρος Αδαμίδης πρότεινε θέση ειδικού συμβουλή στον Θωμά Μαύρο, με πιθανότατη θέση αντιπροέδρου στην ΠΑΕ. Το σκέφτεται ο Μαύρος που θέλει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα πριν πει το ναι. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης πρότεινε στον Θωμά Μαύρο την θέση του ειδικού συμβούλου του προέδρου και πιθανότατα με την κατάληψη θέσης αντιπροέδρου της ΠΑΕ, όπως αποκαλύπτει η «Ώρα των Σπορ».
Την ίδια θέση έχει και ο Γιώργος Κωνσταντινίδης
ωστόσο ο ρόλος του Θωμά Μαύρου θα έχει καθαρά σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι και θα είναι αναβαθμισμένος.
Ο Μαύρος περιμένει τις εξελίξεις στο πεδίο της κίνησης των Supporters ωστόσο έχει δυο πράγματα στο μυαλό του που τον κρατούν από το να πει το τελικό ναι.
Αρχικά δεν γνωρίζει κατά πόσο θα υπάρχει σταθερή οικονομική κατάσταση στην Ένωση, ούτως ώστε να μπορεί να κάνει πράξη κάποια από τα σχέδια του, ενώ το δεύτερο έχει να κάνει με την σύγκρουση ρόλων με τους άλλους ανθρώπους του ποδοσφαιρικό κομμάτι της ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα με τους Χιμένεθ και Γκρέταρσον με τους οποίους ο Μαύρος δεν θέλει να έρθει σε σύγκρουση λόγω αρμοδιοτήτων. Για αυτό θέλει να είναι ξεκάθαρες οι αρμοδιότητες του για να μην έρθει σε διαμάχες για την κατανομή καθηκόντων.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα