Ανατροπή για Ζιλμπέρτο

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού σύμφωνα με δημοσιεύματα θα κάνει την μεγάλη ανατροπή και θα κάνει πρόταση στον Ζιλμπέρτο να παραμείνει για ακόμη έναν χρόνο και μετά να γίνει υπεύθυνος σκάουτινγκ των Πρασίνων. Την ώρα που όλοι ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν τον Ζιλμπέρτο Σίλβα στο σημερινό παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟΚ,
η διοίκηση του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να προσπαθήσει να κρατήσει τον βραζιλιάνο, σύμφωνα με την «Εξέδρα».
Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για πρόταση που θα γίνει στον Ζιλμπέρτο που θα αγγίζει τα 500.000 ευρώ «καθαρές» αποδοχές για έναν χρόνο, ποσό που θα είναι το ένα τέταρτο των απολαβών που είχε στο προηγούμενο συμβόλαιο του. ωστόσο το δεύτερο μέρος της πρότασης είναι αυτό στο οποίο ποντάρουν οι πράσινοι για να πείσουν τον βραζιλιάνο.
Θα γίνει πρόταση στον Ζιλμπέρτο να υπογράψει συμφωνητικό το οποίο θα προβλέπει ότι μόλις τελειώσει την καριέρα του θα αναλάβει υπεύθυνος σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τρέφουν μεγάλη εκτίμηση στις γνώσεις του βραζιλιάνου και θέλουν να τον «δέσουν» με την ομάδα.
Παρόλη τη φημολογία περί συμφωνίας του Ζιλμπέρτο με ομάδα της πατρίδας του, η διοίκηση του Παναθηναϊκού γνωρίζει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ευελπιστεί να τον πείσει να παραμείνει, παρόλο που όπως όλα δείχνουν αυτός έχει αποφασίσει ότι φεύγει.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα