«Θέλω Τσάμπιονς Λιγκ με Ολυμπιακό»

Σε συνέχεια του ενδιαφέροντος που φέρονται να δείχνουν οι ερυθρόλευκοι για την περίπτωση του Νέλσον Βαλντέζ, ο Παραγουανός άσος παρουσιάζεται θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού.
  Ο διεθνής Παραγουανός άσος, Νέλσον Βαλντέζ, μίλησε στον Πρωταθλητή και εμφανίστηκε θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι: «Φυσικά και θα με ενδιέφερε να παίξω στον Ολυμπιακό.
Αν δεν κάνω λάθος είναι η ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και φέτος. Το κατακτά σχεδόν κάθε χρόνο. Συνεπώς θα αγωνιστεί στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ. Γιατί να μη θέλω; Ξέρω τον Ολυμπιακό. Είναι μία σημαντική ομάδα. Η σημαντικότερη νομίζω στην Ελλάδα. Θα ήθελα να παίξω με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου. Και το ελληνικό πρωτάθλημα όμως μπορεί να μην έχει τη λάμψη του Ισπανικού ή άλλων, αλλά νομίζω ότι είναι μια χαρά. Εξάλλου, εφόσον παίζουν εκεί Ριέρα και Ιμπαγάσα, προφανώς και είναι μια χαρά και δεν θα μου ήταν πρόβλημα να παίξω στην Ελλάδα που είναι μια υπέροχη χώρα». Όσο για το αν έχει γίνει κάποια επίσημη κρούση από τους ερυθρόλευκους: «Προς το παρόν ακούω διάφορους να μου λένε για τον Ολυμπιακό. Με ρωτούν αν με θέλει η ομάδα. Πρόταση όμως δεν έχω. Ούτε ο ατζέντης μου, από όσο ξέρω. Αν με θέλουν όμως, είμαι ανοιχτός να το συζητήσω. Γιατί όχι, να έρθω και στην Ελλάδα γι’ αυτό και εγώ και ο ατζέντης μου. Ένα ματς έχει μείνει (21/5 με τη Χιχόν) να δώσω με τη Χέρκουλες και αμέσως μετά θα μπορώ να ασχοληθώ αποκλειστικά με την επόμενη ομάδα της καριέρας μου», κατέληξε ο Βαλντέζ. Το πόσο ζεστά κοιτάει την περίπτωσή του ο Ολυμπιακός, μόνο δύο-τρεις άνθρωποι μπορούν να το γνωρίζουν τη δεδομένη στιγμή. Το αν εκείνος θέλει, το είπε ξεκάθαρα στις δηλώσεις του. Το πόσο εφικτό είναι και τι οικονομικά στοιχεία υπάρχουν πίσω από μία τέτοια μετακίνηση; Καταρχάς ο παίκτης φέρεται να αμείβεται με 1.5 εκ. ευρώ ετησίως, όμως σύμφωνα με πληροφορίες ένα συμβόλαιο ύψους 1-1.2 εκ. ευρώ ετησίως συν μπόνους θα τον κάλυπτε. Ξέρει άλλωστε ότι μία ομάδα που κατακτά σχεδόν κάθε χρόνο το πρωτάθλημα ή/και το κύπελλο θα του δίνει σχεδόν κάθε χρόνο μπόνους κατάκτησης στόχων. Όπως αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα, ο Βαλντές είναι στα δικαστήρια με την ομάδα του, όπως και ο εκπρόσωπος του 28χρονου ποδοσφαιριστή, αφού ο πρώτος είναι αρκετούς μήνες απλήρωτος (αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα η Χέρκουλες και χρωστάει τα δεδουλευμένα σε σχεδόν όλους τους παίκτες) και ο δεύτερος δεν έχει πάρει ακόμη τα χρήματά του από το περσινό καλοκαίρι που έγινε η μεταγραφή. Μία μεταγραφή που κόστισε 4 εκ. ευρώ και τόση είναι και η ρήτρα αποδέσμευσής του, που όμως μειώνεται στα 3.5 εκ. ευρώ λόγω του υποβιβασμού. Από εκεί και πέρα, το ποσό εξακολουθεί να είναι υψηλό, όμως αν τα βρει ο Ολυμπιακός με τον Παραγουανό, τότε λόγω της οικονομικής στενότητας της Χέρκουλες που… πνίγεται στα χρέη είναι πολύ πιθανό να μπορέσει να κατεβάσει αρκετά την τιμή.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα