Τα καλύτερα για Κασίροφ ο Μπλατ

Το εγκώμιο του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος του Άρη, Ανατόλι Κασίροφ έπλεξε με δηλώσεις του ο πρώην τεχνικός των «κίτρινων» και νυν της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντέιβιντ Μπλατ...Ο πολύπειρος προπονητής γνωρίζει καλά τον Ρώσο σέντερ από την προεπιλογή της Εθνικής Ομάδας της χώρας και μίλησε για εκείνον στα «Αθλητικά Νέα 98,7»…«Αν και νέος σε ηλικία ο Κασίροφ έχει ήδη εξαιρετικό παρελθόν. Προπονήθηκε υπό τις οδηγίες εξαιρετικών προπονητών στην ΤΣΣΚΑ,
δούλεψε πολύ και σωστά, έχει σημαντικές εμπειρίες για την ηλικία του.
Πρόκειται για έναν πραγματικό σέντερ. Ξέρει πως, που και τι να κάνει με την μπάλα μέσα στη ρακέτα. Έχει επίσης καλό σουτ, επαφή γενικότερα με το καλάθι.
Καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, σίγουρα δεν είναι και ο πλέον αθλητικός τύπος με τα 215 εκατοστά του. Είναι αναμφισβήτητα μια εξαιρετική επιλογή για τον Άρη, ένας παίκτης που ταιριάζει στο ελληνικό πρωτάθλημα…», τόνισε και πρόσθεσε:

«Είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Πολύ φιλικό, απόλυτα συνεργάσιμο. Είναι ιδιαίτερα ευφυής και αντιλαμβάνεται αυτόματα τα όσα θέλει και ζητά ο εκάστοτε προπονητής του από αυτόν.
Είναι ο τυπικός σέντερ που θα ελέγξει το ρόλο του και τη θέση του στο παρκέ. Δεν είναι ο σταρ, αλλά ξέρει και κάνει εξαιρετικά συγκεκριμένα πράγματα μέσα στο παιχνίδι».
Keywords
Τυχαία Θέματα