Τα... γούστα πληρώνονται!

19:56 5/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Όχι ένα, αλλά δύο καλά συμβόλαια... θα στερηθεί ο ΠΑΟΚ λόγω των προστίμων που έχει κληθεί να πληρώσει την φετινή σεζόν για την συμπεριφορά των οπαδών του! Το κοντέρ έχει γράψει 531.000 ευρώ για φέτος και τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει έρθει σε πολύ δύσκολη θέση αρκετές φορές καθώς όλοι γνωρίζουν τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και πολλές φορές τα χρηματικά ποσά που έχουν
αναγκαστεί να πληρώσουν ή να μην βάλουν στα ταμεία τους είναι θηλιά στο λαιμό.Το ευρώ δεν περισσεύει σε καμία περίπτωση και τα 531.000 ευρώ που έχει «φάει» ως πρόστιμα όλη τη χρονιά είναι ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο. Με απλά λόγια... ο ΠΑΟΚ χάνει τη δυνατότητα για μια πολύ καλή μεταγραφή ή ακόμη και να πληρώσει μέρος από τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.
Στα 531.000 ευρώ θα πρέπει κανείς να προσθέσει και τα χρήματα που χάνει η ομάδα από τα εισιτήρια, από τις διαφημίσεις και από τους χορηγούς, καθώς οι τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στερούν μία ακόμη πηγή εσόδων στην ΠΑΕ.
Οι ποινές που έχει «φάει» ο Δικέφαλος την τελευταία εξαετία υπολογίζεται ότι φτάνουν στο ποσό των τεσσάρων!!! εκατομμυρίων ευρώ... Ποσό τεράστιο για μια ΠΑΕ όπως αυτή του ΠΑΟΚ, καθώς οι εκάστοτε διοικήσεις είναι υποχρεωμένες να ματώνουν για να βγάλουν από τα ταμεία τους αυτά τα ποσά.
Keywords
Τυχαία Θέματα