Τα είπε με αρχηγούς ο Φερέιρα!

17:56 6/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Να αλλάξει η εικόνα… παραλίας που παρουσίασε στις Σέρρες ο Παναθηναϊκός ζήτησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην ομιλία που είχε με τους αρχηγούς του «τριφυλλιού», αλλά και άλλους παίκτες της ομάδας. Η εικόνα της περασμένης Κυριακής, στον αγώνα του «τριφυλλιού» με τον Πανσερραϊκό εξόργισε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού.
Λογικό, όταν η ομάδα τους χάνει κάνοντας σε 94’ μόλις μια ευκαιρία κόντρα σε έναν αντίπαλο που εδώ και ένα δίμηνο κάνει πλάνα για την football league.

 Όμως το ίδιο οργισμένος ήταν και ο τεχνικός Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος μετά την ομιλία της Τρίτης, επανήλθε και στην προπόνηση της Τετάρτης… χτυπώντας ξανά το καμπανάκι. Άλλωστε δεν είναι μόνο τα δύο παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό Βόλου που μένουν ως το φινάλε της κανονικής περιόδου, όσο το… έξτρα πρωτάθλημα των πλέι οφ.

Εκεί όπου ο Παναθηναϊκός δεν θα πρέπει να απολέσει το βαθμολογικό πλεονέκτημα που θα του δώσει δικαίωμα να διεκδικήσει την παρουσία σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Για τον λόγο αυτό ο Πορτογάλος τα είπε… ξανά ένα χεράκι με τους παίκτες του.

Συγκεκριμένα μίλησε στους αρχηγούς της ομάδας (Σισέ, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνη), αλλά και με άλλους ποδοσφαιριστές με εμπειρία ζητώντας να αλλάξουν την απαράδεκτη εικόνα των τελευταίων αγώνων, να παρουσιαστούν πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι και αυτό να το… περάσουν και στους νεότερους συμπαίκτες τους, αρχής γενομένης από το Κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.
Keywords
Τυχαία Θέματα