Σχεδιασμός μόλις τελειώσει η χρονιά...

17:46 6/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Στην Καβάλα δεν βιάζονται όσον αφορά στο να σχεδιάσουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο, παρά τα όσα έχουν διαρρεύσει. Οι ιθύνοντες της ομάδας θα περιμένουν να τελειώσει η χρονιά για να γίνει ο κατάλληλος προγραμματισμός.Μετά το πέρας της φετινής σεζόν θα γίνει ο προγραμματισμός για την καινούρια χρονιά στην Καβάλα. Όπως έχουμε γράψει ξανά ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν πρόκειται
να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας και την προσεχή σεζόν, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι Αργοναύτες θα επισπεύσουν τις διαδικασίες εύρεσης νέου προπονητή.

Οι Μάκης και Σταύρος Ψωμιάδης θέλουν να κάνουν μία πολύ καλή επιλογή για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να συνεχίζει ν' αποτελεί έναν από τους μεγάλους τους στόχους. Όσον αφορά στο μεταγραφικό κομμάτι υπάρχουν παίκτες, όπως οι Ντουγκλάο και Αμπντούν που δεν αναμένεται να βρίσκονται στην Καβάλα του χρόνου. Φυσικά ανάλογα με το ποιός τεχνικός θα έρθει στην ομάδα θα γίνουν και οι ανάλογες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Βασικό ζητούμενο πάντως θα είναι η Καβάλα να είναι μέσα στις πρωταγωνίστριες της κατηγορίας και την σεζόν 2011-2012.
Keywords
Τυχαία Θέματα