Συνάντηση με τον ΦΟΡΕΑ

Συνάντηση με τους εκπροσώπους του ΦΟΡΕΑ και τα υπόλοιπα μέλη των οργανωμένων του Παναθηναϊκού θα έχει σήμερα ο Δημήτρης Γόντικας στα γραφεία της ΠΑΕ. Κύριο θέμα συζήτησης η διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των εντός έδρας αγώνων για τα πλέι οφ.
  Το συγκεκριμένο ραντεβού είχε προγραμματιστεί από την προηγούμενη εβδομάδα, όμως φιξαρίστηκε μόλις χτες και κρίνεται απαραίτητο
να γίνει, μια και ο κόσμος έχει αρχίσει να χάνει την υπομονή του και οι εμφανίσεις της ομάδας δεν πείθουν. Ο Γόντικας θα ζητήσει από τους οπαδούς να δεσμευτούν για την περιφρούρηση της ομαλής διεξαγωγής των υπόλοιπων τριών αγώνων και θα τους ενημερώσει για το αυστηρό πλαίσιο που έχει οριστεί από τη λίγκα, την πολιτεία και την αστυνομία, λόγω - κυρίως - των τελευταίων κρουσμάτων βίας. Η στάση της αστυνομίας πλέον αναμένεται πιο «σκληρή» προκειμένου να μην επαναληφθούν τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου, και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να καταστήσουν σαφές στους οπαδούς τους ότι οι κερκίδες θα πρέπει να κινούνται στα επιτρεπτά φίλαθλα πλαίσια και μόνο. Άλλωστε, αυτή τη στιγμή μια νέα τιμωρία του ΟΑΚΑ θα μπορούσε μόνο προβλήματα να φέρει στην ομάδα που παλεύει για τη δεύτερη θέση.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα