Μένει Γαλλία ο Γκρέταρσον

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης θα παραμείνει στη Γαλλία και τις επόμενες μέρες, συνεχίζοντας το ψάξιμο για «λαβράκια» από τη δεύτερη κατηγορία. Ποιους ξεχώρισε ο Ισλανδός.
  Ο Αρνάρ Γκρέταρσον παρακολούθησε το Λαβάλ – Εβιάν (2-2) το βράδυ της Δευτέρας και θα παραμείνει στη Γαλλία με σκοπό να παρακολουθήσει και κάποιο άλλο ματς για τη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος από το πλούσιο πρόγραμμα της Τρίτης. Ο Ουμάρ Πουαγιέ της
πρωτοπόρου Β’Γαλλίας Εβιάν (σκόραρε τη Δευτέρα) είναι ο παίκτης που ξεχώρισε ο Γκρέταρσον, κατά πρώτο λόγο. Πρόκειται για 22χρονο Σενεγαλέζο μεσοεπιθετικό (αγωνίζεται στα άκρα και σαν δεύτερος επιθετικός) ο οποίος έχει στην κατοχή του γαλλικό διαβατήριο, με 30 συμμετοχές και 6 τέρματα (μαζί με το χθεσινό) και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Ένας άλλος παίκτης της Εβιάν που τράβηξε την προσοχή του Γκρέταρσον είναι ο Νικολά Φαρινά που αντικατέστησε τον Πουαγιέ στο 66’ και μένει επίσης ελεύθερος το καλοκαίρι. Από την Λαβάλ, οι δύο παίκτες που τσέκαρε ο Ισλανδός είναι οι Λουντοβικ Ζενέ (24χρονος) και Σεϊντ Κιτέρ (26χρονος) που φυσικά μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Ο Ζενέ ήταν από τους παίκτες που του είχαν υποδείξει να τσεκάρει και του άφησε καλές εντυπώσεις, ενώ επίσης ήταν ένας από τους σκορέρ του αγώνα (μείωσε σε 1-2).
 
Keywords
Τυχαία Θέματα