Στίγγερς: «Όλα για την Ευρωλίγκα»

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αμαρουσίου τον ανέβασε στην τρίτη θέση, με τον Ντάντε Στίγγερς να αναφέρει ότι η ομάδα θα κάνει την πάντα για να διατηρηθεί εκεί και να βγει στην Ευρωλίγκα.Ο Αμερικανός πλέι μέικερ του Δικεφάλου του Βορρά με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό sport103 FM αναφέρθηκε στον αγώνα με το συγκρότημα των βορείων προαστίων, τους στόχους της ομάδας από εδώ και πέρα, αλλά και τους δικούς του.

«Το μπάσκετ είναι μπάσκετ όπου κι αν πας είναι το ίδιο απλά το στυλ
είναι κάπως διαφορετικό. Δεν γνωρίζω ωστόσο πολλά ελληνικά, παρότι η γλώσσα σας με αυτήν στην Κύπρο είναι η ίδια», σχολίασε αρχικά, ενώ κληθείς να σχολιάσει τις πρώτες εντυπώσεις του είπε: «Μου αρέσει η ομάδα, μου αρέσει η ατμόσφαιρα, ενώ υπάρχει ένα πολύ καλό κράμα νέων και έμπειρων παικτών. Όλοι παίζουν σκληρά μαζί σαν ομάδα και κανείς δεν σκέφτεται τον εαυτό του. Ο ερχομός του κόσμου στο γήπεδο δημιούργησε μία υπέροχη και θερμή ατμόσφαιρα».

Ειδικότερα για το παιχνίδι με το Μαρούσι δήλωσε: «Το σημαντικό σε έναν αγώνα είναι να πάρεις την νίκη και αυτό έγινε σε ένα παιχνίδι όπου είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα. Μείναμε όμως ενωμένοι και νικήσαμε με όπλο μας την άμυνά μας. Σίγουρα θα θέλαμε και την διαφορά σε περίπτωση ισοβαθμίας μας με το Μαρούσι αλλά στο τέλος όπως φάνηκε χάσαμε λίγη από την αυτοσυγκέντρωσή μας αφού είχαμε το μυαλό μας περισσότερο στο να φύγουμε νικητές από το γήπεδο και όχι και την διαφορά».

Για το αν ο στόχος της διατήρησης της 3ης θέσης παραμένει εφικτός και μετά το τέλος της κανονικής περιόδου υποστήριξε: «Αυτός είναι ο στόχος μας. Για αυτό και θα συνεχίσουμε να κάνουμε κάθε μέρα σκληρή προπόνηση και θα παλέψουμε γι’ αυτόν το στόχο. Θα είναι σίγουρα δύσκολο αφού κανένας δεν θα μας χαρίσει τίποτα. Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι, θα κατακτήσουμε την 3η θέση και στην συνέχεια να διαφυλάξουμε το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ μένοντας όλοι μαζί ενωμένοι».

Για τη δική του παρουσία και αν θέλει να μείνει και του χρόνου στην ομάδα του ΠΑΟΚ υποστήριξε: «Θα είναι ωραίο να καταφέρουμε να κρατήσουμε την 3η θέση και να παλέψουμε για την παρουσία μας στην Ευρωλίγκα. Θα ήταν καλό για την ομάδα και για μένα που προσωπικά μέχρι στιγμής έχω μόνο θετικές εντυπώσεις. Μου αρέσει η οργάνωση που έχω βρει αλλά είναι πάντως λίγο νωρίς να μιλάμε από τώρα για του χρόνου».

Για τις εντυπώσεις του από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Σούλη Μαρκόπουλο, δήλωσε: «Μου αρέσει ο προπονητής και η φιλοσοφία του. Δουλεύει σκληρά, ρίχνει το βάρος του στην άμυνα και γνωρίζει να διαβάζει καλά την αντίπαλη ομάδα για το κάθε παιχνίδι που έρχεται»

Για το τι έχει να πει στον κόσμο του ΠΑΟΚ για το ματς του Σαββάτου με τον Ηλυσιακό που ακολουθεί αυτό ήταν: «Να έρθει και να μας υποστηρίξει απολαμβάνοντας το παιχνίδι. Να μας δει να πολεμάμε για την νίκη ακόμη και αν βρεθούμε πίσω στο σκορ 1΄-2΄ πριν το τέλος του παιχνιδιού ώστε να την πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».
Keywords
Τυχαία Θέματα