Στην Ελβετία για Κοστάντσο

Τον Φράνκο Κοστάντσο θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά ο Αλέκος Ράντος, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Ελβετία την Τετάρτη (25/5) για τον Αργεντινό πορτιέρο. Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού θα πραγματοποιήσει ταξίδι-αστραπή για την αναμέτρηση της Βασιλείας με τη Λουκέρνη προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον 30χρονο γκολκίπερ. Από τη στιγμή που ο Ράντος ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή
του είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει αυτή η μεταγραφή.

Την ίδια ώρα πάντως, ο ίδιος ο Κοστάντσο επιβεβαίωσε ότι έχει προτάσεις από Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία πέρα από το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και τόνισε ότι μέχρι την Παρασκευή θα ανακοινώσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. «Θα καθίσω την Παρασκευή και θα εξετάσω τα πάντα και θα αποφασίσω με την οικογένειά μου», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ελβετική εφημερίδα Blick ο Αργεντινός.

Για να συνεχίσει: «Το πακέτο πρέπει να είναι σωστό και να αφορά στην πόλη και στην ποιότητα ζωής της, στην ομάδα και φυσικά στα χρήματα. Είναι σαφές ότι δεν πάω πίσω στην Αργεντινή και δεν μένω στην Ελβετία».
Keywords
Τυχαία Θέματα