Πιστεύει στο... break ο Χαραλαμπίδης

Ο Άρης προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της σειράς των μικρών τελικών με τον ΠΑΟΚ (26/5, 7.00μ.μ, Novasports), με τον Κώστα Χαραλαμπίδη να θεωρεί ότι οι «κίτρινοι» είναι ικανοί να περάσουν νικηφόρα από την Πυλαία... «Από την αρχή, η σειρά με τον Ολυμπιακό ήταν λίγο ανισσόροπη με την έννοια ότι όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, υπολείπεσαι αξίας, πάγκου
και πολλών άλλων πραγμάτων. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά αποδείχθηκε ότι η απόσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη», τόνισε αρχικά στον «Άρης FM 92,8» ο έμπειρος γκαρντ των «κιτρίνων».

Συνεχίζοντας, σημείωσε: «Είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα. Προς το τέλος της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος έδειξε ότι έχει μια αγωνιστική συνέπεια και ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Ακόμα έχει ένα πολύ καλό προπονητή όπως τον κ. Μαρκόπουλο. Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά.

Ποτέ δεν κρύψαμε ότι ο στόχος μας είναι η τρίτη θέση και η συμμετοχή μας στην Ευρωλίγκα της επόμενης χρονιάς. Βρισκόμαστε δυο εβδομάδες μακριά από την επίτευξη αυτού του στόχου. Η ομάδα έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που πηγάζουν από το μειονέκτημα έδρας που έχουμε. Αν είμαστε σοβαροί, θα καταφέρουμε να “σπάσουμε” την έδρα του αντιπάλου μας.

Στη διάρκεια του Πρωταθλήματος είδαμε ότι οι έδρες δεν πρέπει να θεωρούνται πλεονέκτημα. Το ότι θα παίξουμε κάποια παιχνίδια την έδρα του ΠΑΟΚ θα μας βοηθήσει να εγκλιματιστούμε. Σίγουρα ο αντίπαλος μας θα έχει άγχος διότι θα θέλει να διατηρήσει αυτό το πλεονέκτημα που έχει».

Επίσης μίλησε για...

... τα σημεία «κλειδιά» της σειράς των παιχνιδιών με τον ΠΑΟΚ:

«Είναι πάρα πολλά πράγματα, κυρίως στο αγωνιστικό κομμάτι. Είναι μια σειρά η οποία θα κριθεί στις λεπτομέρειες γιατί οι ομάδες δεν διαφέρουν τόσο πολύ. Πρέπει να έχουμε ένα συγκεκριμένο προσανατολισμό, διάρκεια και να είμαστε σε εγρήγορση προκειμένου να είμαστε μέσα στο στόχο μας. Πάμε να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια».

... την ανυπομονησία του γι' αυτά τα ματς:

«Αδημονώ για αυτά τα παιχνίδια γιατί έχουν συζητηθεί πολύ και θυμίζουν μέχρι κάποιο σημείο το παρελθόν. Προετοιμαζόμαστε ότι θα πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι κάτω από φυσιολογικές συνθήκες και θα παλέψουμε για το κάτι παραπάνω. Θα το απολαύσουμε και θα κάνουμε από την πλευρά μας ότι μπορούμε ώστε να είμαστε περήφανοι για αυτό που θα παρουσιάσουμε».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα