Στη Νιούκαστλ ο Καμπάγ

Ο αρχηγός της Λιλ Γιοάν Καμπάγ αποφάσισε να την αφήσει μετά το φετινό ανεπανάληπτο νταμπλ στη Γαλλία και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Νιούκαστλ. Ο Καμπάγ, που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λιλ, ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του και τον προπονητή του, Ρούντι Γκαρσία, ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νιούκαστλ. Αυτό συνέβη
μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στη Ρεν για την τελευταία αγωνιστική της Λιγκ 1. Ο 25χρονος παίκτης είχε ρήτρα στο συμβόλαιό του ύψους 5 εκατ. ευρώ, την οποία θα πληρώσει η αγγλική ομάδα, ενώ ο ίδιος θα υπογράψει τις επόμενες ημέρες το νέο του συμβόλαιο με τις «καρακάξες». Ο Καμπάγ προέρχεται από εξαιρετικές σεζόν και είναι ο δεύτερος παίκτης που αφήνει την Λιλ, μετά τον Αντίλ Ραμί, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βαλένθια.

Πρώτος υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει φέρεται να είναι ο Μπενουά Πεντρετί της Οσέρ. Ο 30χρονος μέσος έκανε δηλώσεις στα γαλλικά μέσα, τονίζοντας ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους «λιλουά», ενώ η εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει πολύ την ομάδας στις αυξημένες υποχρεώσεις της την επόμενη σεζόν. Το συμβόλαιο του Γάλλου άσου με την Οσέρ φτάνει στο τέλος του το επόμενο καλοκαίρι και οι Βουργουνδοί ζητούν περίπου 4 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα