Στα... χέρια του Ηλυσιακού

Μετά την ήττα που γνώρισε η ΑΕΚ στον Άγιο Θωμά, η υπόθεση παραμονή βρίσκεται στα χέρια του Ηλυσιακού, με τον Κώστα Φλεβαράκη να δηλώνει πως όλοι τους είναι έτοιμοι να παλέψουν.Ο Κώστας Φλεβαράκης ανέφερε μετά τη μεγάλη νίκη επί του Περιστερίου: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη νίκη και την εμφάνιση επί μίας πολύ καλή ομάδας, όπως το Περιστέρι.
Από την αρχή της χρονιάς γίνεται υπερπροσπάθεια από όλους. Από τον πρόεδρο μέχρι τον φροντιστή. Πάμε στη Ρόδο να παίξουμε την παραμονή μας, έχοντας μία πορεία στο δεύτερο γύρο εξαιρετική, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας, όμως θεωρώ πως έχουμε αποδείξει με τις εμφανίσεις μας ότι αξίζουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Η κατάσταση είναι στα χέρια μας και αυτό είναι θετικό».

Χατζής: «Αξίζουμε την παραμονή»

Ο Νίκος Χατζής από την πλευρά των παικτών ανέφερε: «Κέρδισε η ομάδα που καιγόταν περισσότερο. Ο Ηλυσιακός αξίζει να μείνει στην κατηγορία και γι’αυτό θα παλέψουμε στη Ρόδο. Το τι νιώθω έξω από το παρκέ για την αγαπημένη μου ΑΕΚ είναι κάτι προσωπικό. Όταν μπαίνω όμως στη μάχη με ενδιαφέρει μόνο ο Ηλυσιακός».
Keywords
Τυχαία Θέματα