Κορωνιός: Δεν θα μιλήσω για το παρασκήνιο l Αλεξανδρής: Αναμασώντας το παρασκήνιο κάνουμε κακό στο μπάσκετ

Aπογοητευμένος από τους παίκτες του εμφανίστηκε μετά τη λήξη του αγώνα με το Μαρούσι ο τεχνικός της ΑΕΚ, Αγγελος Κορωνιός, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο παρασκήνιο της αναμέτρησης. Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Κορωνιός:
"Δεν μπορώ να καθίσω να αναλύσω το σημερινό ματς. Ημασταν απαράδεκτοι σαν ομάδα. Από τη στιγμή που οι παίκτες μου δεν έχουν τον εγωισμό και το φιλότιμο. Κάποιοι δεν πρέπει να φορούν τη φανέλα της ΑΕΚ. Δεν έχουν καταλάβει
ποια φανέλα φορούν. Πρώτη φορά βλέπω να παίζεις με την πλάτη στον τοίχο και να μην θες να κερδίσεις.Δεν μπορώ πλέον να μιλήσω ούτε για το παρασκήνιο. Δεν ήθελα να φτάσουμε στο σημείο να έχουν άλλοι την τύχη μας στα δικά τους χέρια. Αυτό δεν ήθελα με τίποτα. Θέλαμε πάση θυσία μια εκτός έδρας νίκη αλλά με τέτοια εικόνα δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν".Οταν ζητήθηκε από τον προπονητή της ΑΕΚ να γίνει πιο συγκεκριμένος για το παρασκήνιο, αυτός είπε: "Πρέπει εγώ να μπω μπροστά για να πω πράγματα που όλοι ξέρετε; Λες και δεν ξέρετε τι γίνεται όλη την εβδομάδα… Aμα εσείς κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας τι να πω...".Από τη μεριά των παικτών της Ενωσης μίλησε ο Ακης Καλλινικίδης: "Συγχαρητήρια στο Μαρούσι για τη νίκη του. Φταίνε πολλά. Σε ό,τι αφορά το σημερινό παιχνίδι, Σε πολλά από όσα σας είπε ο κόουτς είχε δίκιο".Στην τοποθέτηση του Αγγελου Κορωνιού περί παρασκηνίου, στάθηκε στις δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας του Αμαρουσίου, Βαγγέλης Αλεξανδρής.Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τίγρης:
"Στεναχωριόμαστε όλοι για την ΑΕΚ. Την υπηρέτησα για λίγο. Είπα την άποψή μου και όμως ένας συνάδελφός σας μου έκανε ολόκληρο άρθρο. Δεν θα σταθώ στην άλλη ομάδα. Εχω μια ιστορία στο χώρο και δεν θέλω κανένας να πει κάτι. Κάποια στιγμή ήμουν στον ΠΑΟΚ και παίζαμε στη Δράμα που είναι κατά το ήμισυ η ιδιαίτερη πατρίδα μου, την κερδίσαμε και τη ρίξαμε κατηγορία.Πού θέλετε να σας ορκιστώ τώρα για το ότι δεν δέχθηκα ούτε ένα τηλέφωνο τις προηγούμενες ημέρες; Στο παιδί μου; Στην εγγονή μου; Που;  Κανένας δεν πήρε να μου πει μια λέξη. Αναμασώντας το παρασκήνιο κάνουμε κακό στο μπάσκετ . Γαμώ το άθλημα που κάνουμε, δηλαδή. Ντρέπομαι. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε.Αύριο συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα. Κάναμε μια εξαιρετική πορεία. Κάναμε μια φυσιολογική κοιλιά και κινδυνεύουμε να μην βγούμε ούτε έκτοι. Αγαπώ τον Aγγελο από τότε που ήμουν στο παιδικό του Aρη και μας κέρδισε στην Καρδίτσα. Θέλω μια συμβουλή να του δώσω επειδή τον αγαπώ. Να μην μιλά με υπονοούμενα. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ΑΕΚ".Τους παίκτες του Αμαρουσίου εκπροσώπησε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, που ανέφερε τα εξής:
"Hταν ένα πολύ ιδιόμορφο παιχνίδι. Παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα που δυστυχώς βρίσκεται σε σημείο να παλεύει για την παραμονή της. Επειδή έχουμε δουλέψει στην ΑΕΚ μας στεναχωρεί παραπάνω η κατάσταση της ΑΕΚ. Εχουμε αποδείξει πως χτυπάμε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στους προπονητές, τον γυμναστή, τον φυσιοθεραπευτή και όλα τα παιδιά με τα οποία έχουμε δουλέψει. Εχουμε στόχο την έκ
Keywords
Τυχαία Θέματα