Σόλκσιερ: «Έχει σχέδιο ο Σερ»

Ένας από τους ήρωες του τελικού του 1999, ο Όλε Γκούναρ Σόλκσιερ, μίλησε για την πεποίθηση του ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα κατέβει στον τελικό του Λονδίνου με σχέδιο για να σταματήσει την Μπαρτσελόνα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νορβηγός:
«Η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα του πλανήτη τα τελευταία δυο ή τρια χρόνια, για τον τρόπο που παίζουν, αλλά και για τον τρόπο που συμπεριφέρονται. Αλλά αν κοιτάξετε πίσω στον τελικό του 2009 για 10 ή 15 λεπτά έδειχνε ότι αυτή ήταν η δική μας νύχτα και το παιχνίδι πήγαινε έτσι μέχρι που σκόραραν
και ο Μέσι με τον Τσάβι άρχισαν να «αιωρούνται» και δεν μπορούσες να τους μαρκάρεις πουθενά. Έπαιξαν με δυο πλάγιους επιθετικούς οπότε είχαμε πάντα έναν ή δυο λιγότερους στο κέντρο και δεν μπορούσαμε να πάρουμε την κατοχή από αυτούς.
Αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Σερ Άλεξ θα έχει ένα σχέδιο. Είμαι σίγουρος ότι παρακολούθησε το παιχνίδι και το έχει σκεφτεί και θα ανυπομονεί να τους αντιμετωπίσει ξανά. Θα ευχαριστηθεί την ευκαιρία να δοκιμάσει τα παιδιά.
Δεν θεωρώ ότι θα είναι μια τακτική μάχη. Πιστεύω ότι σημασία έχει να βγούμε εκεί έξω με την σωστή αντιμετώπιση, με την σωστή πίστη και ετοιμότητα. Η Γιουνάιτεντ αν παίξει με τον τρόπο που παίζει συνήθως έχει μια σπουδαία ευκαιρία γιατί είναι ένας ιδιαίτερος σύλλογος με μια ειδική νοοτροπία νικητή».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα