Τα είπαν για τα οικονομικά στον ΠΑΟΚ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε όλη την ημέρα συναντήσεις και συνομιλίες με τους συνεργάτες του για να συζητήσουν το οικονομικό πλάνο στο οποίο θα στηριχτεί η ομάδα και τα νέα δεδομένα που θα ισχύουν από τη νέα σεζόν. Το άνοιγμα που πρέπει να καλύψει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με την μείωση που πρέπει να γίνει στο μπάτζετ είναι τα θέματα που απασχολούν αυτή τη στιγμή το μυαλό του
προέδρου του ΠΑΟΚ στον τομέα των οικονομικών.
Ο Ζαγοράκης προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να πετύχει τους στόχους της κάλυψης του ελλείμματος και της μείωσης του μπάτζετ λόγο μειωμένων προσδοκώμενων εσόδων της επόμενης σεζόν, χωρίς ωστόσο να ρίξει το επίπεδο της ομάδας.
Για αυτό σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε εκτεταμένες διαβουλεύσεις με τους συνεργάτες του προετοιμάζοντας όσο το δυνατόν καλύτερα την επόμενη σεζόν σε όλους τους τομείς.
Το μεγάλο στοίχημα της διοίκησης του ΠΑΟΚ είναι να προβλέψει με επιτυχία τα έσοδα της επόμενης σεζόν με όσο το δυνατόν μικρότερη απόκλιση καθώς ενδεχόμενο άνοιγμα στο τέλος της επόμενης σεζόν μπορεί να οδηγήσει τον Δικέφαλο ακόμη και σε περιπέτειες με την αδειοδότηση του. Γι’ αυτό και ο Θεόδωρος Ζαγόρακης θέλει να πάρει όσο το δυνατόν πιο σωστές αποφάσεις και να συζητήσει διεξοδικά τα θέματα, καθώς τα περιθώρια λάθους είναι μικρά.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα