Σκουρτόπουλος: «Απόσταση ασφαλείας»

14:27 2/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Πανελλήνιος υποδέχεται στο «Χαλκιοπούλειο» της Λαμίας το Περιστέρι (3/4, 5.00μ.μ), με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να ευελπιστεί ότι οι «Ολυμπιονίκες» θα παραμείνουν μακριά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.Ο προπονητής του Πανελληνίου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την επικείμενη εντός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα των δυτικών προαστίων, τόνισε: «Η ατμόσφαιρα στην ομάδα μας είναι πολύ καλή. Για μας
είναι μεγάλη ευκαιρία να κρατήσουμε απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις. Το Περιστέρι διαθέτει καλή ομάδα, είναι επικίνδυνη και χρειάζεται προσοχή.

Δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστεί το Περιστέρι διότι δεν έπαιξε την περασμένη εβδομάδα. Όπως και να έχει όμως, εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και προετοιμαζόμαστε για το καλύτερο δυνατό, για να πάρουμε τη νίκη».

Από την πλευρά του, ο έμπειρος γκαρντ των «Ολυμπιονικών», Μανώλης Παπαμακάριος, σημείωσε: «Η νίκη για μας στο παιχνίδι με το Περιστέρι είναι μονόδρομος. Χρειαζόμαστε τη νίκη για να ξεφύγουμε κι άλλο από τις τελευταίες θέσεις. Θέλουμε όμως και τον κόσμο στο πλευρό μας, προκειμένου να μας βοηθήσει να φθάσουμε σε αυτή τη νίκη.

Το Περιστέρι έχει καλή ομάδα και έχει κάνει αξιόλογη πορεία. Μπορεί να έχει κάποια προβλήματα τελευταία, ωστόσο, εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».
Keywords
Τυχαία Θέματα