Σενάριο με Βαράν στον Πειραιά

15:28 4/4/2011 - Πηγή: Gazzetta

To όνομα του Ραφαέλ Βαράν έρχεται να προστεθεί στα... πολλά που έχουν ακουστεί σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού, αφού σύμφωνα με γαλλικό ΜΜΕ τον 17χρονο αμυντικλό της Λανς «τσέκαραν» άνθρωποι των Πειραιωτών.
Όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα του «lensois.com», άνθρωπος του Ολυμπιακού
βρέθηκε την Κυριακή στις εξέδρες του «Φελίξ Μπολάρ» και παρακολούθησε την αναμέτρηση Λανς – Μαρσέιγ (0 - 1), έχοντας στραμμένο το βλέμμα του στον Μπενουά Σεϊρού του συλλόγου της Μασσαλίας.
Εκτός του έμπειρου μέσου που πέτυχε και το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Μασσαλίας, ο «κατάσκοπος» των Πειραιωτών είχε στραμμένη την προσοχή του και στον 17χρονο Γάλλο κεντρικό αμυντικό της Λανς, Ραφαέλ Βαράν.

Ο Βαράν είναι εδώ και δύο χρόνια διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Γαλλίας. Μέχρι πέρσι, αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής της Λανς, όμως φέτος έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα και συνήθως ως βασικός.
Έκανε το ντεμπούτο του στις 7 Νοεμβρίου και έκτοτε έχει παίξει σε 14 ματς πρωταθλήματος και ένα Κυπέλλου και μάλιστα και στα 90 λεπτά των αναμετρήσεων.

Για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή με τα εκπληκτικά σωματικά προσόντα πάντως, φαίνεται να ενδιαφέρονται και οι Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ, Γουέστ Χαμ, Γιουβέντους, Σέλτικ και Ουντινέζε…
Keywords
Τυχαία Θέματα