Κοντρέρας: «Για την πρώτη θέση»

14:32 4/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Υποχρεωμένοι να παλέψουν για την πρώτη θέση στα πλέι οφ είναι οι παίκτες του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος ονειρεύεται τίτλο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.Αναλυτικά τα όσα είπε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ στο Αθλητικό Metropolis

Για τη νίκη με τη Λάρισα: «Για εμάς υπήρξαν δύσκολες στιγμές, αλλά,
πιστεύω ότι θα τις ξεπεράσουμε και θα φτάσουμε σε ικανοποιητικά επίπεδα. Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στη Λάρισα».

Για τις μέχρι τώρα δυσκολίες: Το κακό θέαμα άρχισε να φαίνεται μετά από τους αποκλεισμούς από το Europa League και το Κύπελλο. Εγώ πιστεύω ότι η πνευματική η κούραση που μας έχει φέρει σε αυτό το επίπεδο. Είναι επιχειρήματα που έχουν βάση. Υπάρχουν παίκτες συναίσθημα μεγάλη ποσότητα παιχνιδιών που δεν είναι κάτι το φυσιολογικό. Αυτό βέβαια δεν είναι δικαιολογία. Έπρεπε οι ίδιοι να έχουν προετοιμαστεί για να είναι καλύτεροι, όμως, το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι οι παίκτες μπαίνουν στο παιχνίδι για να πάρουν τη νίκη».

Για τη δήλωση του Γκαρσία ότι η ομάδα χρειάζεται ανανέωση: «Αν ο Πάμπλο έχει μία τέτοια γνώμη όλο και κάποιο δίκιο έχει από τη μέχρι τώρα εμπειρία του. Από εκεί και πέρα ξέρει η διοίκηση και ο προπονητής αν χρειάζεται ανανέωση η ομάδα».

Για το αν έχει κουράσει τους παίκτες η νίκη με σκορ 1-0: «Αυτό το 1-0 το είχαμε συνηθίσει από την περσινή σεζόν. Η ομάδα έχει δεχθεί λίγα γκολ και προτιμά να κουράζεται με το να κερδίζει με 1-0 από το να βάζει περισσότερα γκολ, αλλά, να μην παίρνει τους τρεις βαθμούς».

Για τα πολλά γκολ που έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ στα εντός έδρας ματς: «Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά με πέρσι. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι η ομάδα δεν είναι το ίδιο δυνατή στην Τούμπα. Το μεγάλο ζήτημα είναι τα γκολ που δεν μπήκαν και δεν πήρε η ομάδα βαθμούς που έπρεπε».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να τα καταφέρει στα πλέι οφ: «Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για την πρώτη θέση των πλέι οφ και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να πετύχουμε το στόχο μας».

Για το αν βοηθάει τον ΠΑΟΚ η διακοπή: «Πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ που θα υπάρχει χρόνος να δουλέψουμε και μακάρι να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτά που θα μας ζητήσει ο προπονητής».

Για το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει ο ΠΑΟΚ: «Θεωρώ ότι είναι αμυντικό το πρόβλημα της ομάδας. Σε κάθε ματς η ομάδα κάνει ευκαιρίες και αν δε δεχθεί η ομάδα γκολ το πιο φυσιολογικό είναι να κερδίζει το παιχνίδι».

Για το τι εξήγηση δίνει για το πρόβλημα της αμυντικής λειτουργίας του ΠΑΟΚ: «Εγώ πιστεύω ότι το πρόβλημα στην άμυνα είναι ότι χρειάζεται περισσότερος κόσμος ώστε να επικοινωνεί. Οι γραμμές να είναι πιο κοντά και να μην οπισθοχωρεί η ομάδα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο».

Για το αν έχει αντιληφθεί την εκτίμηση που του έχει ο κόσμος: «Είναι κάτι που το επιδιώκω και είμαι ευγνώμων στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Το ρόστερ του "Δικεφάλου" δεν εξαρτάται από έναν ή δύο ποδοσφαιριστές. Είναι καλό να επανέλθει και ο Τσιρίλο, όπως και ο Μαλεζάς που έκανε ένα
Keywords
Τυχαία Θέματα