Σάτο: «Το μυαλό στον ΠΑΟΚ»

Ο Παναθηναϊκός καλείται καλείται να διπλασιάσει τις νίκες του επί του ΠΑΟΚ, εν όψει του δεύτερου ημιτελικού των πλέι οφ της Α1 στην Πυλαία (7.15μ.μ, NS3), με τον Ρομέιν Σάτο να ξεκαθαρίζει ότι οι «πράσινοι» δεν σκέφτονται ακόμα τους τελικούς του πρωταθλήματος.
  Ο Κεντροαφρικανός σμολ φόργουορντ των Πρωταθλητών Ευρώπης, Ρομέιν Σάτο, μίλησε στην εφημερίδα «ΕΞΕΔΡΑ» για...

... την συνέχεια της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ της
Α1 με τον ΠΑΟΚ:

«Τα παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη δεν είναι ποτέ εύκολα. Θα πρέπει, λοιπόν, να παίξουμε καλύτερα από ό,τι στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Θα πρέπει να διατηρήσουμε ψηλά την αυτοσυγκέντρωσή μας, ξέροντας επίσης ότι κάποιοι παίκτες που δεν έπαιξαν στο πρώτο παιχνίδι όπως ο Μάρσαλ και ο Δέδας πιθανώς να αγωνιστούν. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Η διαφορά με την οποία επικρατήσαμε στον πρώτο ημιτελικό δεν πρέπει να μας παραπλανήσει και να μας κάνει να πιστέψουμε ότι θα έχουμε εύκολη δουλειά. Θα πρέπει να είμαστε εξίσου σοβαροί και συγκεντρωμένοι, προκειμένου να καταφέρουμε να πάρουμε τη δεύτερη νίκη σε αυτή τη σειρά των ημιτελικών απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος πάντα παίζει καλύτερα στην έδρα του. Θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, να είμαστε συγκεντρωμένοι κάθε λεπτό και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προκειμένου να κάνουμε το 2-0».

... την κατάκτηση της Ευρωλίγκας στη Βαρκελώνη:

«Την 9η Μαΐου ξύπνησα και ήμουν πρωταθλητής Ευρώπης, όπως ακριβώς το ονειρευόμουν. Ηταν το πρώτο Ευρωπαϊκό μου και είμαι ακόμα πολύ χαρούμενος, ειδικά μετά και την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στη φιέστα στο ΟΑΚΑ. Τα συναισθήματά μου δεν περιγράφονται με λόγια».

... την υπόσχεσή του αναφορικά με τους... επικείμενους τελικούς του πρωταθλήματος:

«Αφού με ρωτάς, υπόσχομαι στους φίλους του Παναθηναϊκού ότι στους τελικούς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Ομως, προηγούνται τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Εχουμε τους ημιτελικούς μπροστά μας. Οι τελικοί είναι μετά».



 
Keywords
Τυχαία Θέματα