«Ρωσικός Χρυσός» για Μήτρογλου

08:46 1/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Μία εξαιρετική πρόταση φέρεται να έχει στα χέρια του ο Κώστας Μήτρογλου, από τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, η οποία φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει ακόμη και 6 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό για να τον κάνει δικό της.
  Μπορεί στον Ολυμπιακό οι απόψεις να διίστανται σχετικά με τον νεαρό Έλληνα στράικερ και ο Ερνέστο Βαλβέρδε να δείχνει ότι
δεν τον υπολογίζει. Όμως, αυτό δεν σημαίνει πως στην Ευρώπη έχουν την ίδια άποψη. Ενδεικτικό για την αναγνώριση που έχουν οι ικανότητες του «πιστολέρο» στο σκοράρισμα είναι η πρόταση που φέρεται να έχει στα χέρια του από τη Ζενίτ, που σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρωταθλητή ένας μάνατζερ, απεσταλμένος της Ρωσικής ομάδας, χτύπησε την πόρτα του Μήτρογλου και τον ενημέρωσε πως η ομάδα του Σπαλέτι προσφέρει στον ίδιο συμβόλαιο 1.2 εκ ευρώ ετησίως και πως είναι διατεθειμένη να δώσει στον Ολυμπιακό περίπου 5.5-6 εκ. ευρώ. Λίγο κάτω από το ποσό της ρήτρας του δηλαδή (8 εκ. ευρώ). Αν τελικά δεχτεί ο Μητρογκόλ την πρόταση των Ρώσσων και έρθει αντίστοιχα μια επίσημη πρόταση 6 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό, τότε οι ερυθρόλευκοι δύσκολα θα την απορρίψουν.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα