Ο φόβος του Μπρούνο με τις πάνες!

14:02 2/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
«Όταν η Λόλα έγερασε, έκανε ουά το κεφάλι μου πονά!!!». Τι τα θέλετε φιλενάδες?? Όλα τα παιδικά τραγούδια βγαλμένα απ’ τη ζωή είναι… Η μικρή Ελένη που κάθεται και κλαίει, ο Μανώλης που τον έχουν βάλει στο κέντρο και όλοι είναι γύρω-γύρω, μόνο αυτό με την πιπεριά λιγάκι με μπερδεύει. Παντού το πουλάνε το πιπέρι, τι του ‘ρθε του άλλου και αποφάσισε να σκαρφαλώσει?? Έτσι, που λέτε και το τραγουδάκι με την Λόλα. Την έχει δει teenager που είναι το middle name της και πιστεύει ότι θα τη βγάλει καθαρή με τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια!
  Βρε Λόλα μου της λέω, δεν είσαι 20 χρονών. Ούτε 22 για
να τριγυρίζεις κάθε βράδυ και να γυρνάς στο σπίτι ξημερώματα, τίποτα εκείνη. Κάτι την έχει πειράξει πολύ βαθιά μέσα της και αποφάσισε να ζήσει το Athens by night. Και χθες και σήμερα και αύριο… Κι αν βγει πάλι απ’ το σπίτι το Σάββατο, εμένα να μου τρυπήσετε τη μύτη!! Αλήθεια βρε φιλενάδες… Λέτε έτσι να ξεκίνησε το piercing σε διάφορα μέρη του σώματος?? Με τέτοια στοιχήματα?? Εκπληκτικό οίστρο έχω πάλι, θα φταίει η μουσική… Έχουμε σήμερα και τραγουδάκια για να περάσει η ώρα πιο ευχάριστα.

Βάφτιση ναι, γάμος όχι!

Εκεί που λέγαμε ότι θα το πάρει το κορίτσι με παπά και με κουμπάρο και δεν εννοούσαμε ο Λαζαράκος τη Λόλα, ήρθε μια από εκείνες τις αναποδιές. Έτσι στα μέσα Ιουνίου ο Μπρούνο Τσιρίλο και η Έλενα Ασημακοπούλου θα έχουν βάφτιση, αλλά όχι και γάμο. Ο αιφνίδιος θάνατος του πατέρα του Ιταλού αμυντικού αποτέλεσε το λόγο που αναβλήθηκε ο γάμος για τον προσεχή Μάρτιο, ενώ στις 20 του μήνα θα γίνει κανονικά η βάφτιση της μικρής Μαρίας Ροζαρίας.

Η Έλενα μίλησε στο περιοδικό «People» που κυκλοφορεί και αν δεν το πάρετε θα χάσετε, για τη νέα της ζωή με τον αμυντικό του ΠΑΟΚ, τώρα που προστέθηκε ένα ακόμα μέλος στην οικογένειά τους. «Πάνες δεν αλλάζει, αλλά θα φτιάξει το γάλα της. Στην αρχή ήθελε να το κάνει, αλλά όταν γεννήθηκε η μικρή, φοβόταν να την πιάσει μήπως κάνει κάτι λάθος. Τώρα πια με βοηθάει περισσότερο, κυρίως όταν την κάνω μπάνιο». Και η Λόλα πάντα ήθελε να βοηθάει τον Λαζαράκο στο μπάνιο, αλλά για κάποιο λόγο δεν την αφήνει ποτέ…

Στη συνέντευξή της, αποκάλυψε ότι απέρριψε πρόταση να συμμετάσχει σε σίριαλ του MEGA επειδή θα έπρεπε να βρίσκεται στο πλευρό του Μπρούνο και της κόρης του και όσο δεν ξεκαθαρίζει σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται, τόσο δεν μπορεί να δεσμευτεί επαγγελματικά. Και η Λόλα της δίνει ένα δίκιο, αφού στην περίοδο της εγκυμοσύνης ο Ιταλός ήταν κύριος απέναντί της. «Μου λέει ότι είμαι κούκλα όπως και να είμαι. Ενώ είχα πάρει τόσα κιλά στην εγκυμοσύνη και δυσκολευόμουν ακόμα και να κουνηθώ μου έλεγε «μια χαρά είσαι. όλες οι γυναίκες στην εγκυμοσύνη είναι όμορφες». Αυτά είναι τα καλά… Όχι σαν τον Λαζαράκο που για να πει καλή κουβέντα στη Λόλα πρέπει να ‘χει πιει ένα μπουκάλι κρασί και να ‘χει βγάλει και τους φακούς επαφής!!!

Κι επειδή η Έλενα είναι απ’ τα αγαπημένα πρόσωπα της Λόλας, θα της αφιερώσουμε το πρώτο τραγουδάκι της ημέρας!!!
 

Ινδιάνες στο ΣΕΦ!
Keywords
Τυχαία Θέματα