Ρομέιν Σάτο... παρουσιάσου!

Μία, δυο, τρεις... έξι και τον τσάκωσαν! Ο Ρομέιν Σάτο είναι άφαντος από το Top 16 και ο Παναθηναϊκός απαιτεί υπέρβαση από όλους για την ανατροπή. Το μήνυμα Ζοτς, Ιτούδη και συμπαικτών.
Είναι το συμβόλαιο του 1,8 εκ. ευρώ βαρύ φορτίο στους ώμους του ή η νοοτροπία Σιένα και Παναθηναϊκού
τόσο διαφορετική; Αν είναι πάντως, ένα απλό παρατεταμένο ντεφορμάρισμα από αυτά που συμβαίνουν σε όλους τους αθλητές θα φανεί λίαν συντόμως.

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός παίρνει λίγα πράγματα σε σχέση με όσα πλήρωσε από τον Αφρικανό, γιατί τα μεγάλα ματς είναι για τους μεγάλους παίκτες. Οι Διαμαντίδης, Νίκολας, Μπατίστ ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο ή μικρότερο βαθμό, όμως ο Σάτο αναζητείται.

Μετά από ένα εντυπωσιακό πρώτο δίμηνο, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η σπουδαία προσωπική του απόδοση κόντρα στον Ολυμπιακό, τον Αφρικανό τον πήρε η κατηφόρα και το αποκορύφωμα συνέβη από το Top 16 μέχρι τον πρώτο προημιτελικό.

Σε κανένα από τα έξι ματς που συμμετείχε δεν πέτυχε διψήφιο αριθμό πόντων (7, 2, 6, 6, 9, 0 οι... εβδομαδιαίοι λήγοντες που πέτυχε σε σκορ) και στο μοναδικό ματς που δεν έπαιξε, ο Παναθηναϊκός διέλυσε τη Λιέτουβος, αν και αυτό μοιάζει περισσότερο συμπτωματικό.

Το γεγονός όμως, ότι τόσο ο Ιτούδης όσο και στη συνέχεια ο Ομπράντοβιτς δεν αρνήθηκαν δημόσια να τοποθετηθούν δείχνει και τις απαιτήσεις που έχουν από εκείνον. Άδικα; Όχι δα. Άλλωστε ο Σέρβος τεχνικός επικαλέστηκε άλλα πέντε ονόματα παικτών (Φώτσης, Τσαρτσαρής, Περπέρογλου, Καϊμακόγλου, Μπατίστ) ζητώντας τους να πάρουν πρωτοβουλίες και την ομάδα στις πλάτες τους συνεπικουρώντας τους Διαμαντίδη και Νίκολας στη μάχη για το πολύτιμο break...
Keywords
Τυχαία Θέματα