Την νίκη με 3-1 πήρε η Λαμία κόντρα στην ΕΑΠ για την 20ή αγωνιστική της Volleyleague

Σε... κακό δαίμονα της ΕΑΠ τείνει να εξελιχθεί η Λαμία, αφού σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι για την ίδια, πήρε τη νίκη στο κατάμεστο Χαλκιοπούλειο και έκανε την είσοδο των πατρινών στην τετράδα της Volleyleague αρκετά δύσκολη. Στον αγώνα τη 20ής αγωνιστικής η ΕΑΠ... καιγόταν για το τρίποντο, προκειμένου να μπει στην τετράδα της κορυφής, η ομάδα
της Ρούμελης όμως όπως και πέρυσι για τα προημιτελικά των πλέι οφ, δεν άφησε τους πατρινούς να πανηγυρίσουν, στερώντας τους την νίκη και μάλιστα με καθαρό σκορ.Οπλο της Λαμίας ήταν το σερβίς της ενώ μετά από καιρό έκανε σπουδαία εμφάνιση ο αμερικάνος διαγώνιος Ουίλ Πράις. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων ο Ντορνέλας έμεινε σε χαμηλά, για τα δεδομένα που μας έχει συνηθίσει, ποσοστά, ενώ παρά τις προσπάθειες των κεντρικών, Σουλτανόπουλο και Σικέιρα, τα άκρα δεν βοήθησαν αρκετά, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα.Τα σετ: 25-20, 23-25, 25-18, 25-21Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΛΑΜΙΑ (Ανδρεόπουλος): Κόμελ 16, Πελεκούδας 3, Μαρούλης 5, Ρόλιτς 13, Πράις 31, Σφενδυλάκης 6, Γκαράς -λ 71%, / Μανιάτης 1.
ΕΑΠ Λουξ (Χριστόπουλος): Ντέιβινσον 12 , Μαντέκας 6, Σικέιρα 6, Σουλτανόπουλος 10, Κουρνετάς 4, Ντορνέλας 19, Στεφάνου -λ 48%, / Λιβαθηνός 6, Ασπιώτης 1, Βέρνερ."Παλεύουμε μέχρι τέλους"
"Αυτός ο Γυμναστικός και παρόλο που δεν έχουμε κίνητρο θα παλεύουμε μέχρι τέλος", δήλωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ενώ ο Γιώργος Χριστόπουλος τόνισε από την πλευρά του: "Η ομάδα έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια φέτος, έχει δείξει την αξία της στα ντέρμπι, ωστόσο σήμερα πληρώσαμε το υπερβολικό άγχος που είχαμε, αφού έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το ματς".
Keywords
Τυχαία Θέματα