Τα… εμπόδια του Ναβάρο

Οι διαμαρτυρίες της Μπαρτσελόνα για τη διαιτησία είναι συνεχείς, αλλά αυτή τη φορά έβαλαν λίγο χιούμορ στη… μουρμούρα με τη γελοιογραφία που φιλοξενεί η Sport στη σημερινή της έκδοση.Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο γκρινιάζει για τη διαιτησία από το δεύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα και μετά. Ακόμα και πριν το τέταρτο ματς επικαλέστηκε τις τεχνικές ποινές και την αντιμετώπιση των Καταλανών από τους διαιτητές. Ο Λόρμπεκ είπε
πως το δυσκολότερο για τους «μπλαουγκράνα» δεν είναι το ΟΑΚΑ, αλλά οι διαιτητές και έτσι ο σκιτσογράφος της καταλανικής «Sport» πήρε το έναυσμα και… δημιούργησε.

«Για να πάμε στο φάιναλ φορ του Σαν Τζόρντι, πρέπει να ξεπεράσουμε πολλά εμπόδια… ο μεγαλύτερος βράχος έχει το μέγεθος της Ελλάδας» λέει ο Ναβάρο στο σκίτσο που τον δείχνει να βρίσκεται μπροστά σε συνεχώς μεγαλύτερους βράχους που είναι κατά σειρά ο Ομπράντοβιτς, ο Διαμαντίδης, το ΟΑΚΑ και… οι διαιτητές της Ευρωλίγκας. Πίσω από αυτούς φαίνεται το Σαν Τζόρντι της Βατρκελώνης που θα διεξαχθεί το φάιναλ φορ. Δείτε στη photo gallery πλήρως το σκίτσο.
Keywords
Τυχαία Θέματα